Mircea Badea, mărturisire socanta! Prezentatorul a povestit ca zilele trecute a avut parte de una dintre cele mai mari cumpene din viata lui. Acesta a fost la un pas sa isi piarda viata intr-un teribil accident de masina. Chiar el a dezvaluit toate detaliile cumplitei intamplari. Nici acum nu isi poate imagina cum de s-a putut intampla asa ceva. Doar o minune l-a salvat de la o moarte sigura.

Barbatul a povestit ca toata intamplarea s-a petrecut in timp ce se indrepta spre Craiova. Mircea Badea este atat de socat de cele petrecute incat se gandeste bine daca sa se mai urce la volanul masinii si sa mai plece in concediu. Vedeta a dezvaluit ca in timp ce se afla in localitatea Albota, dupa ce parasise Autostrada Bucuresti-Pitesti era cat pe ce sa fie implicat intr-un accident de masina cu consecinte grave.

Potrivit spuselor lui Mircea Badea, acesta se deplasa cu 60 km/h cand a vazut ca nu este nicio masina in fata lui. Atunci s-a gandit sa calce pedala si sa accelereze. Limita de viteza ii permitea sa faca acest lucru, drumul era drept, iar asa scurta timpul de deplasare spre Craiova. Pe sensul opus, masinile circulau in sir, asa ca nimic nu putea sa ii taie cale. Teoretic, caci practic altfel a stat situatia.

Mircea Badea, declarații incredibile despre cea mai mare cumpana din viata lui

„Şi cum veneau maşinile, deodată a ieşit una din şir, era o doamnă, am văzut-o chiar foarte de aproape. A virat exact înspre mine. Exact cum s-a întâmplat când am avut accident pe Valea Oltului, dar atunci era pe bază de polei. Eu m-am gândit atunci, în miimile alea de secundă, că nu există aşa ceva, nu mi se întâmplă asta mie din nou.

Trag de volan mult, frânez, ies practic un pic de pe şosea. Şi o văd că vine spre mine şi când ajunge în punctul în care aproape mă atingea, trage iar de volan. A fost ceva inexplicabil! A intrat la loc în coloană. Şi eu m-am gândit că a fost moartea. Mă crezi? Ăsta a fost primul meu gând. Şi am început să râd. Cred că a fost moartea, m-a încercat!’, a spus Mircea Badea.