Mircea Badea a recunoscut! Ce notă a luat la examenul de Bacalaureat

Mircea Badea

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din România. Iubit de unii sau urât de altii, prezentatorul de la Antena 3 reuseste sa faca audiente uriase de fiecare data. Sunteti curiosi sa aflati ce nota a luat la examenul de Bacalaureat? Chiar Mircea Badea a recunoscut in urma cu cativa ani. Pe vremea lui, la examenul de Bacalaureat se dadeau 5 probe, asa ca a avut noroc de note bunicele.

Mircea Badea nu are secrete si a dezvaluit chiar in direct ce nota a obtinut. In urma cu 5 ani, in 2015, prezentatorul s-a confesat prietenului sau bun, Mihai Gâdea. Multi l-au felicitat cand au auzit. Badea a obținut media 8.99 la examenul maturitatii. Vedeta a povestit si care a fost proba la care a luat cea mai mica nota si care l-a tras in jos. Lucru neasteptat, daca tinem cont că face asta in fiecare emisiune. Ei bine, cea mai mică nota a fost la Filozofie.

În timp ce la aceasta materie s-a aflat la limita, luand nota 6, la celelalte a excelat. La română, matematică și sport Mircea Badea a obținut nota 10. Nu stim insa care a fost cea de a cincia materie sustinuta, insa rezultatul total a fost unul destul de bun. Nota 8,99 este una frumusica, pe care multi elevi din ziua de astazi si-ar dori-o. De mentionat insa ca daca nota de la Filozofie era cu o sutime mai mica de 6, prezentatorul ar fi picat examenul. Astfel ar fi fost nevoit sa repete aceasta proba in sesiunea din toamna, in ciuda faptului ca luase 10 curat la alte trei materii.

„Bine că l-am luat”

„Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau 5 probe. Am luat 10 la sport, matematică, română”, a povestit Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea  a fost absolvent al Liceului de Informatică. După finalizarea acestuia, Mircea Badea a studiat la Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetică. Acum este prezentator tv, lucrand la Antena 3. Desi are o multime de oameni care il critica, vedeta reuseste sa faca audiente uriase la fiecare aparitie tv. In prezent are o relatie cu Carmen Brumă, care i-a oferit si un baiatel.

becali

Becali, cadou uriaș pentru prima lui nepoată! Ce i-a dăruit

Măștile îți pot afecta sănătatea dacă inspiri dioxidul de carbon?