Mircea Badea nu se aliniază principiilor promovate de soția sa.

Mircea Badea trăiește în casa cu una dintre cele mai focusate vedete pe un stil de viață sănătos. Carmen Brumă este recunoscută pentru dietele sale, dar și pentru promovarea unei alimentații sănătoase. Ei bine, Mircea Badea este la polul opus și a renunțat să mai consume apă.

Mircea Badea a reușit să își uimească fanii. De data asta, jurnalistul nu a emis nicio părere care să deranjeze spațiul public. Mircea a vorbit deschis despre alimentația sa și, contrar principiilor promovate de soția lui, se pare că acesta nu este adeptul apei. Badea nici nu vrea să audă de așa ceva și susține că trăiește foarte bine și fără.

Deși specialiștii recomandă consumul de apă de minim 2l pe zi, Mircea Badea ignoră total sfatul acestora. Vedeta de la Antena 3 nu doar că evită apa cu orice preț, dar susține că nici mersul la analize nu se află pe lista lui. Fanii au rămas uimiți să afle asta, mai ales că știu cât de preocupată este soția lui de acest domeniu.

Mircea Badea a eliminat complet apa din viața sa. Ce înlocuitor i-a găsit
social media

Mircea Badea nu bea apă de 30 de ani

Carmen Brumă, în schimb, se pare că nu are niciun cuvânt de spus în alegerile soțului ei. Vedeta se axează pe dietele ei și își ajută fanii să se mențină în formă. Cât despre Mircea Badea, este conștientă că acesta ia deciziile care i se potrivesc cel mai bine.

Chiar dacă nu consumă apă, jurnalistul spune că a găsit înlocuitorul perfect. Cel puțin, pentru el. Soțul lui Carmen Brumă a înlocuit apa cu energizantul. Nu doar că îi place acest substitut, ci îl și consumă de 3 ori pe zi. Până acum, acesta nu se simte deloc rău și nu dă semne că ar avea probleme cu inima din cauza băuturii periculoase.

Mircea nu a fost speriat nici de studiile îngrijorătoare care arată efectele energizantului. În continuare, va merge pe această rețetă și tot nu va introduce apa în alimentație.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Vă dați seama că la mine nu mai au niciun efect! Eu nu vă spun să faceți ca mine! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani! Eu, când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă.

Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.