Simona Halep se află într-un scandal uriaș după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping făcut în timpul turneului de la US Open 2022.

Mai multe celebrități și sportivi de top au comentat pe seama acestui subiect, iar Mircea Badea nu s-a abținut, ci a spus câteva cuvinte neașteptate. 

Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii pe care o prezintă „În Gura Presei” situația Simonei Halep. Jurnalistul susține că va fi imposibil să-și demonstreze nevinovăția.

Simona Halep a fost suspendată pentru o perioadă din tenis. Dacă această decizie va rămâne așa, cariera îi este periclitată. Mircea Badea a făcut câteva afirmații neașteptate.

„Adică am ajuns la o saturație, eu ca telespectator și cititor de știri, la o saturație de lucruri abstracte, în speță a doamnei Halep. Adică aș vrea mai pe concret. De exemplu, zice: Doamna Halep este hotărâtă să lupte până la capăt în treaba cu dopajul.

Bun, am înțeles! E o informație absolut abstractă. Dânsa este dârză, o luptătoare, se va lupta până la capăt! Foarte frumos, bravo! Dar cum? Concret, ce va face?

Că eu asta nu am înțeles de la cei care spun frazele astea. Luptă până la capăt, adică ce? Contestă probele alea de la laboratorul lui pește prăjit, de unde naiba era? Ok, asta ar fi ceva concret.”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii „În Gura Presei.”

Social media

Se crede că soția antrenorului ar fi vinovată de dopaj

După ce Simona Halep a divorțat de omul de afaceri Toni Iuruc, au apărut mai multe zvonuri cu privire la o relație dintre ea și antrenorul Patrick Mouratoglou. Se speculează că soția lui ar fi de vină pentru dopaj. Nu există nicio probă care să afirme acest lucru.

Jurnalistul Mircea Badea consideră că este o absurditate, iar acest lucru nu este posibil. Totodată, a luat în râs această probabilitate.

„Văd că sunt unii care măcăne prin presă, inclusiv v-am citat ieri pe unul, nu știu ce doctor de la o structură sportivă. Că zice, domne că poate nevasta lui Mouratoglou i-a vârât. Păi i-a vârât cum?

Adică s-a dus ea în vizită… Cum s-a întâmplat concret? S-a dus doamna Halep în vizită acasă la Mouratoglou și i-a zis aia: Dragă Simo, am făcut o salată de boeuf, mi-a ieșit extraordinar! Uite, asta e porția ta! Specială! Din asta mănânci tu! Cum așa? Cum a făcut?”, au fost replicile prezentatorului.