„Însă diabetul, după o lună de zile a făcut din nou infarct în mijlocul creierului.”

De ceva timp, Minodora trece prin momente grele. Mama artistei s-a stins din viață și a lăsat în urmă un gol imens. Vedeta a suferit în tăcere și abia acum a dezvăluit tot ce s-a întâmplat cu mama sa. Se pare că femeia a fost răpusă în cele din urmă de boala cu care se confrunta de ani de zile. Însă, și nepriceperea unor medici a grăbit sfârșitul acesteia.

În urmă cu șase săptămâni, Minodora trăia cea mai urâtă zi din viața ei. Mama sa se stingea din viață și lăsa în urmă multă durere. Vedeta a ales să își plângă mama în tăcere și să nu dezvăluie ce s-a întâmplat. Abia acum a povestit prin ce a trecut. Artista a povestit că și pe patul de moarte mama sa a încercat să o încurajeze. A pus-o să promită că indiferent ce se va întâmpla nu va renunța la muzică și va urca pe scenă.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni. Pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră. Pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat.

Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam. Ea mi-a spus întotdeauna: «Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt. Faci ce trebuie făcut. Dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți. Să nu aud că nu mergi să cânți!»”, a declarat Minodora, în cadrul emisiunii realizate de Teo Trandafir.

(CITEȘTE ȘI: Sacrificiile făcute de Minodora pentru a ajunge artistă. Cine i-a fost alături în cele mai dificile momente. VIDEO)

Minodora, în doliu! Declarații emoționante despre decesul mamei! Care a fost ultima dorință a acesteia
Social media

De ce a decedat mama Minodorei

Se pare că mama Minodorei și-a găsit sfârșitul din cauza unei boli cu care se confrunta de ceva tip. Însă, și nepriceperea unor medici i-a grăbit moartea acesteia. Femeia suferea de diabet, iar boala i-a distrus corpul. În cele din urmă, mama Minodorei a făcut infarct în mijlocul creierului și a decedat.

„Mama a suferit de un diabet grav de un an de zile, de 25 de ani. Diabetul atacă foarte mult, mai ales că era și pe insulină. Atac cerebral, un infarct la intestinul subțire, mai mult complicații. A fost depistat, dar nu intervenit la timp, deși era în spital. Da, exista o șansă, dar nu și-au asumat cei de la spital. Nu știau diagnosticul, deși mama țipa de durere la stomac. Calmante și nu s-a intervenit. Am luat-o de la spitalul respectiv.

Ea a fost salvată după ce acest infarct la stomac. Însă diabetul, după o lună de zile a făcut din nou infarct în mijlocul creierului. Mă recunoștea, dar nu mai putea să vorbească.”, a mai spus Minodora.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.