Minodora, extrem de sinceră și directă, recunoaște că a avut probleme financiare pe când doar visa la celebritate.

Nu este român care să nu fi auzit de Minodora, asta este o certitudine. Artista care, în prezent, are fani în toate colțurile țării, nu ezită să recunoască că a avut o copilărie marcată de lipsuri. Acest lucru a maturizat-o destul de devreme. Extrem de sinceră, vedeta recunoaște că a trecut prin momente dificile pentru a ajunge cunoscută. 

Minodora: Eu sunt, în momentul de față, o persoană extrem de răsfățată

În prezent, Minodora se bucură de aprecierea fanilor și de succes, dar drumul către celebritatea nu a fost deloc ușor. Pe când era doar un copil care visa la cariera în muzică, familia sa a făcut sacrificii imense. Situația precară nu a descurajat-o pe artistă să renunțe la ceea ce își dorea. Din contră, aceasta a muncit pentru a deveni omul de astăzi.

Minodora a mărturisit că întreaga familie a făcut tot posibilul ca ea să ajungă la festivaluri, deși mediul din care provenea nu îi permite. De altfel, problemele la capitolul bani i-au adus cele mai mari frustrări, pe când era doar un copil.

Artista a povestit că nu s-a dat niciodată bătută, chiar dacă s-au ivit tot felul de obstacole, de cele mai multe ori, financiare. Artista a povestit că se bucură, atunci când oamenii o recunosc, pe stradă. Fanii ezită să o felicite pentru cariera sa.

@thexclusive.kanald Despre cariera Minodorei! #inoglinda #minodora #mihaighita #thexclusive #youtube #online #fyp #fy #foryouromania ♬ original sound – theXclusive

„Greu am ajuns, greu, cu multă dorință, cu foarte multă dorință de a ajunge aici, de a fi aplaudată, de a fi recunoscută pe stradă, de a fi luată în brațe.

Eu sunt, în momentul de față, o persoană extrem de răsfățată, sunt un artist foarte răsfățat. Mă iubește lumea, îmi zâmbește lumea la piață, la farmacie, oriunde. Se bucură lumea că mă vede”, a povestit Minodora în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.