Mimi a simțit nevoia să ia atitudine și să vorbească în numelor mai multe fani care se regăsesc în povestea ei.

Chiar dacă s-a mutat în Londra, Mimi este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în țară. Vloggerița a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, acolo unde vorbește despre absolut orice cu fanii ei. Recent, Mimi a vrut să îi dea replica Biancăi Drăgușanu chiar în fața urmăritorilor ei.

CITEȘTE ȘI Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată. Ce părere are diva despre Dana Budeanu

Mimi este una dintre cele mai puternice voci din rândul adolescenților. Vedeta s-a maturizat în fața fanilor, iar unii dintre ei au crescut odată cu ea. De-a lungul timpului, Mimi a realizat sute de vloguri și toate s-au bucurat de un succes enorm în mediul online.

De ceva timp, Mimi nu mai este atât de activă pe Youtube, dar și-a găsit o altă preocupare. Aceasta este prezentă pe TikTok, acolo unde videoclipurile ei ajung virale instant. Vedeta s-a mutat în Londra și a decis să schimbe mai multe lucruri în viața ei, nu doar locația.

Mimi i-a dat replica Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o atât de tare pe vloggeriță
Instagram

Mimi, vocea femeilor scunde

Deși pare că nu mai este conectată la ceea ce se întâmplă în România, Mimi știe tot ce mișcă. Recent, vloggerița a fost extrem de deranjată de replicile Biancăi Drăgușanu, așa că a luat atitudine. Vloggerița nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit divei un răspuns destul de tăios.

Mai exact, la urechile lui Mimi a ajuns una dintre cele mai recente replici ale Biancăi. În emisiunea „Zig-Zag”, realizată de George Tănase, Bianca s-a legat, la un moment dat, de femeile scunde. Mai exact, Drăgușanu a spus că „dacă ești scundă, mi se pare că nu ești om”.

Cu umorul din dotare, vloggerița s-a filmat și a creat un moment care i-a distrat pe mulți. Deși Bianca și-a dorit ca replica ei să nu devină virală și să nu fie interpretată, fix asta s-a întâmplat în online. Mimi este doar unul dintre exemplele care s-a legat de vorbele Biancăi, însă mai mulți internauți au taxat-o pe divă.

@mimimp #stitch with @News.from.Romania ♬ original sound – Mimi MP

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.