Bianca Drăgușanu a fost de multe ori subiectul rubricilor Danei Budeanu, iar asta a împins-o să își spună părerea despre ea.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele cu cea mai mare notorietate. Prezentă de zeci de ani pe micile ecrane, diva a învățat că lumea mondenă nu este deloc una pașnică. Deși a fost „bombardată” din toate părțile cu fel de fel de replici, Bianca a ajuns la concluzia că sinceritatea este cea mai bună armă.

CITEȘTE ȘI Ce spune Bianca Drăgușanu despre participarea la „Asia Express”. „Am știut că mă compromit”

Bianca Drăgușanu a fost mereu vedeta care a spus lucrurilor pe nume. De multe ori, sinceritatea ei a devenit deranjantă pentru unele vedete. Ba mai mult, faptul că nu s-a ascuns niciodată după deget, a făcut-o ca în prezent să se laude cu foarte puțini prieteni.

Pe Bianca Drăgușanu nu o deranjează deloc acest lucru, ci, din contră. Vedeta consideră că a atins un punct al independenței și al maturității în care aproape că nu o mai afectează nimic. Sinceră și asumată ca de obicei, diva nu s-a ferit să spună ce crede, cu adevărat, despre o altă femeie puternică din showbiz.

Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată. Ce părere are diva despre Dana Budeanu
Facebook

Bianca Drăgușanu: „Mă regăsesc foarte mult în ceea ce spune”

Surprinzător sau nu, Dana Budeanu se află pe lista vedetelor preferate ale Biancăi Drăgușanu. De-a lungul timpului, în edițiile pe care le realiza pe Youtube, Dana a vorbit și despre Bianca. Spre deosebire de vedetele pe care le făcea praf cu fiecare ocazia, în cazul Biancăi, totul a fost diferit.

Dana Budeanu a apreciat-o mereu pe Bianca Drăgușanu pentru faptul că își asumă cine este. Dana a fost impresionată de faptul că blondina arată mereu ca scoasă din cutie și că își merită din plin titlul de „păpușa Barbie”. În concepția Danei, asta înseamnă să fii o vedetă care își însușește, în totalitate, statutul.

La rândul ei și Bianca o admiră foarte mult pe Dana Budeanu. Divei îi place faptul că aceasta are tupeul de a spune lucrurilor pe nume, indiferent de cine sunt țintele ei. Ba mai mult, Bianca are momente în care se regăsește în spusele Danei.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #biancadragusanu ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.