În urmă cu trei ani, Bianca Drăgușanu a spus „da” uneia dintre cele mai mai provocări din viața ei. „Asia Express” avea să-i deschidă ochii divei și să-i demonstreze că nu toată lumea este făcută pentru a trăi în condiții precare. Acum, la mai bine de trei ani de la acea decizie, Bianca a motivat alegerea făcută.

CITEȘTE ȘI Bianca Drăgușanu a dat de pâmânt cu Andreea Raicu și Cătălin Măruță. „E atât de praștie că nu se uită nimeni la el”

„Drumul Elefantului”, al doilea sezon de „Asia Express” a uimit pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca Bianca Drăgușanu să renunțe la confortul de acasă pentru a alerga kilometri întregi cu un rucsac în spate. Vedeta a făcut echipă cu sora ei, Oana și au fost două adversare de temut.

Spre deosebire de ceilalți concurenți, pentru Bianca, impactul „Asia Express” a fost mult mai puternic. Vedeta nu a fost pregătită mental pentru schimbările de acolo și nici pentru „luxul” de a trăi cu un euro pe zi. Deși a făcut tot ce a putut, la un moment dat, diva a clacat și a plecat acasă.

Pentru ca Bianca Drăgușanu să plec pe „Drumul Elefantului”, cei din producție au scos bani frumoși din buzunar. Mult timp s-a speculat că blondina ar fi fost cea mai bine plătită vedetă din istoria concursului din România. Deși a primit mulți bani, acum, privind retrospectiv, diva a ajuns la concluzia că regretă enorm alegerea făcută.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre participarea la „Asia Express”. „Am știut că mă compromit” Facebook

Bianca Drăgușanu nici nu vrea să mai audă de „Asia Express”

Bianca a realizat că astfel de show-uri nu i se potrivesc deloc. Cu atât mai mult că a privat-o de elementele eșențiale. Drăgușanu a recunoscut că nu a putut deloc să treacă peste faptul că nu a avut acces la o igienă corespunzătoare, așa cum are acasă.

Mai mult, Biancăi Drăgușanu i se pare că s-a compromis prea mult din punct de vedere al imaginii sale. De când cu experiența „Asia Express”, vedeta și-a promis că nu va mai participa la asemenea emisiuni, mai ales dacă sunt reality show-uri.

„Am acceptat să mă duc în tot felul de emisiuni în care am considerat că mă compromit. Știam că nu fac față. Dar, datorită sumelor exorbitante de bani care mi s-au oferit, am zis că pot. Dar nu, eu nu pot să fac orice pentru bani. 

De exemplu, una dintre emisiunile la care am participat mi s-a părut că este un compromis total. Din punct de vedere al imaginii, al meu ca și om. Mi s-a părut un compromis și am spus că nu o să mă mai duc niciodată la un reality show.”

@video.clipuri1 #biancadragusanu #foryou #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – videoclipuri1