Miley Cyrus nu are deloc noroc în dragoste! După divorțul de Liam Hemsworth, totul părea că decurge bine alături de Cody Simpson. Relația lor nu a fost însă să dureze, iar cei doi au luat-o pe căi separate.

La mai puțin de un an de când și-au recunoscut relația în mod public, Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit. Cea care a făcut anunțul a fost chiar artista, confirmând astfel toate zvonurile din ultima vreme.

Miley s-a deschis fanilor prin intermediul unul live pe care l-a realizat pe contul său personal de Instagram. Vedeta le-a comunicat fanilor că ea și Cody nu mai formează un cuplu, adăugând și că au reușit să rămână prieteni.

Miley Cyrus și Cody sunt prieteni de 10 ani

Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit! Cântăteața a făcut anunțul

Cântăreața nu a oferit mai multe detalii legate despre despărțire, însă a ținut să menționeze un singur lucru. Atât ea cât și fostul său iubit au probleme pe care trebuie să le rezolve, așa că timpul petrecut separați îi va ajuta să devină persoane mai bune.

„În acest moment, două jumătăți nu pot face un întreg iar noi lucrăm individual la noi înșine pentru a deveni persoanele care vrem să fim, la fel ca toți cei de vârsta noastră. Am fost prieteni timp de 10 ani și o să continuăm să fim prieteni, așa că nu faceți din asta ceva ce nu este. „, a declarat Miley.

Miley și Cody sunt prieteni foarte apropiați încă din anul 2015, moment în care au avut câteva apariții televizate împreună. Au devenit iubiți în luna Octombrie a anului 2019, la puțin timp după aceasta a divorțat de fostul său soț. Și-au făcut chiar și tatuaje identice, însă ceva între ei nu a funcționat așa cum trebuia.

Se pare că artista și-a dorit să facă personal anunțul pentru a nu putea oferi presei șansa să o facă. Experiența divorțului a învățat-o să vorbească pentru ea și să nu permită nimănui să îi ia acest drept.