Presa a anunțat săptămâna trecută că relația dintre Miley Cyrus și Cody Simpson a luat sfârșit, însă totul se pare că a fost doar un zvon care a luat amploare.

Lipsa activității lor online, mai ales pe platforma Instagram, i-a făcut atât pe fanii lui Miley, cât și pe oamenii din presă să creadă că ceva este în neregulă cu relația lor.

Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?

Miley și Cody formează încă un cuplu fericit, însă lipsa lor de activitate online se datorează faptului că, în prezent, ei nu sunt fizic împreună. Cântăreața este plecată pentru o perioadă în Tenesse, în timp ce iubitul său a rămas în Los Angeles. Din câte se pare, cei doi s-au văzut chiar săptămâna trecută, când Cody i-a făcut o vizită.

Cu toate acestea, între cei doi există o oarecare distanță pe care Miley își dorește să o păstreze. O sursă apropiată ei, a declarat:

„Miley l-a făcut mereu pe Cody să înțeleagă că îi place să aibă libertate și el a fost întotdeauna înțelegător legat de dinamica relației lor. Ei au fost prieteni pentru mulți ani înainte să fie împreună și mereu vor fi,  iar în prezenet sunt foarte bine și se înțeleg extraordinar.”

Toate acestea demonstrează că cei doi au o relație sănătoasă, care le permite să se dezvolte și ca indivizi, nu doar împreună și în cadrul relației lor. Atunci când au aflat că despărțirea a fost doar un zvon, fanii lui Miley s-au bucurat foarte mult și au încurajat-o să continue ceea ce face.