Mihai Trăistariu este la limită cu banii. Cântărețul a ajuns să trăiască cu doar 3.000 de lei pe lună. Pentru a face economii pe timp de pandemie, cântărețul a mărturisit că nu-și mai cumpără decât chiloți și șosete.

1. Mihai Trăistariu este în pragul sărăciei

Mihai Trăistariu a mărturisit recent că este extrem de atent cu cheltuielile pe care le face în ultima perioadă de timp. Pandemia de COVID-19 l-a făcut să piardă bani mulți, drept urmare, acum este nevoit să se descurce cu ce i-a mai rămas.

Mihai Trăistariu a ajuns să trăiască cu 3.000 de lei lunar și a renunțat să-și mai cumpere haine de firmă. Cei mai mulți bani se duce, mai nou, pe utilități și pe ratele de la bancă.

„M-am strâmtorat cu totul la bani. Eu trăiesc la ora asta cu 3.000 de lei pe lună. Produc 10.000 de lei pe luna și 7.000 lei am rata la bancă! Mi se pare foarte puțin! Bag benzină, întreținerea vine, chiria e mare, gazul, ați văzut, a venit 24 milioane luna asta.

Cheltuieli mari, în doi ani de zile nu mi-am mai cumpărat nici o haină. Am patru frați, le-am mai dat și lor. Am păstrat doar esențialul. Mai am vreo 50 de cămăși, vreo 20 de perechi de pantaloni și le tot combin și eu să zică lumea că sunt noi. Dar haine noi, ciuciu!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

2. Nu-și mai cumpără haine de firmă

„Umblu cu o cămașă veche pe mine! Îi sare și nasturele pentru că m-am îngrășat 7 kilograme! Am făcut colăcei, șuncuțe! Sunt mai rotund așa la față, dar mie îmi place că eram prea slab. Fac economie, la sânge, nu-mi mai cumpăr haine de firmă. Am luat un sacou chinezesc de pe net, când a ajuns era mic, mă strângea. A trebuit să-l dau la croitoreasă. Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi!”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

foto: captură tv

3. Cât i-a venit factura la gaze

Mihai Trăistariu a văzut negru în fața ochilor după ce a primit factura la gaze. Furios, solistul a declarat că a plătit enorm pentru lunile trecute și că deja a început să ia măsuri drastice. În plus, el se teme și de factura la curent, despre care crede că va veni și ea mărită.

Interpretul are o școală de muzică în Constanța, acolo unde le oferă toate condițiile elevilor săi. Artistul a mărturisit că pe perioada iernii avea o temperatură la interior de 24 de grade și plătea pe lună aproximativ 700 de lei la factura de gaze. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Factura la gaze i-a venit de trei ori mai scumpă.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de lei. Acum a venit noua factură și mi-a venit 2.300 de lei. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.