Mihai Trăistariu nu stă degeaba și este pregătit să dea drumul la un nou proiect. Artistul va deschide în curând propria televiziune. Acesta a pus deja roțile în mișcare, a întocmit toate actele necesare, iar în scurt timp va începe totul.

Mihai Trăistariu este gata să deschidă propria televiziune, ce va purta numele „MNTI TV” și va promova tinerele talente. Participând la numeroase festivaluri, cântărețul a văzut și cunoscut numeroși artiști talentați, așa că a decis să facă ceva pentru aceștia. Astfel, a luat naștere ideea noii televiziuni, care va începe în curând să emită.

„Am tot mers în ultimii ani la festivaluri și cu managera mea am ajuns la concluzia să facem noi o televiziune artistică, prin care să promovăm acești copii talentați pe care îi descoperim. Ne-am dus la CNA, am depus documentația”, declara Mihai Trăistariu, în urmă cu doar câteva luni.

Mihai Trăistariu este gata să dea drumul la treabă! În curând va deschide propria televiziune. „Cu asta mă ocup acum”
Social media

Mihai Trăistariu, propria televiziune

Televiziunea lui Mihai Trăistariu o să debuteze prima data în mediul online, iar ulterior va emite și în Constanța. Artistul are planuri mari și speră ca până anul viitor să se extindă în toată țara. Proiectul principal al televiziunii este un concurs de talente, în urma căruia câștigătorul va beneficia de ajutorul și susținerea lui Mihai Trăistariu pentru a începe o carieră muzicală.

„Cu asta mă ocup acum. Îmi deschid o televiziune. Deocamdată online și, peste câteva luni, o s-o lansez local, în Constanța, după regional și, la anul, național. Am făcut deja hârtiile pentru CNA. Am inaugurat un concurs, «Mihai Trăistariu caută o vedetă», unde am 75 de filmări cu tot felul de talente din România. Avem 20 de jurați, vom aveam un singur câștigător și cu ăla vreau să fac turul televiziunilor din România. Vreau să lansez pe cineva! Preselecțiile se desfășoară până pe 31 ianuarie”, a declarat, recent, Mihai Trăistariu potivit wowbiz.ro.