Mihai Mitoșeru și Noemi sunt făcuți unul pentru celălalt. Toți cunoscuții credeau că s-au despărțit pentru totdeauna, când ei, de fapt, s-au împăcat.

Mihai Mitoșeru și Noemi chiar trăiesc o poveste de dragoste cu peripeții. La sfârșitul anului trecut cei doi au hotărât să-și încheie relația de 13 ani. Divorțul a fost unul amiabil, realizat la notar. Au urmat apoi momente foarte grele, care într-un final se pare că au luat sfârșit.

Nici o femeie nu a reușit să îl facă pe Mitoșeru să-și uite soția. A încercat să aibă o relație “pansament”, însă sufletul i-o cerea pe fosta sa soție. În aceeași măsură, nici lui Noemi nu i-a fost mai ușor. Cu toate că a semnat cu multă determinate actele de divorț, nici ei nu i-a fost mai ușor.

Mihai Mitoșeru și Noemi, împăcare surpriză? S-a crezut că s-au despărțit, în realitate însă se iubesc

Noemi și Mihai Mitoșeru nu au rezistat separați foarte puțin timp

Timp de nouă luni și-au lăsat rănile să se vindece, însă în final tot unul în brațele celuilalt au ajuns. Acum, se pare că cei doi au reușit să-și reia legătura și să fie fericiți unul lângă celălalt.

Cea care a făcut anunțul împăcării lor a fost frumoasa Andreea Mantea. Invitată în cadrul emisiunii lui Teo, prezentatoarea tv a dezvăluit faptul că Mihai Mitoșeru și Noemi sunt iarăși împreună. Mai mult, bruneta a ținut chiar să îi felicite și să îi ofere un sfat glumeț colegului său de breaslă.

„Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai și mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți.”, a declarat Andreea Mantea.

Gluma Andreei a fost o referire nevinovată la divorțul de acum nouă luni și motivele care au stat în spatele acestei decizii. După despărțire, Mihai și-a căutat alinarea în brațele altei femei.