Mihai Mitoșeru a dat cărțile pe față și a povestit adevarul despre ultimele luni din viata lui Costin Mărculescu! Omul de televiziune spune ca prietenii nu ar trebui blamati atunci cand tocmai actorul a indepartat pe toata lumea. Mitoseru a vorbit si despre ultimele lor discutii! Mihai a prezentat un altfel de Costin decat cel creionat in ultimele zile de mass-media.

La fel ca tuturor celorlalti și lui Mihai Mitoșeru i-a fost greu sa accepte ca Mărculescu a murit. Cand a aflat vestea pentru prima data, barbatul a crezut ca este o gluma proasta. Mara Banica a fost cea care i-a vorbit despre pierderea suferita, insa vedeta a avut nevoie si de alte confirmari pentru a intelege ca asa ceva chiar s-a intamplat. Apelurile primite de la ceilalti membri din gasca lor de prieteni i-a confirmat anuntul Marei, asa ca a incercat sa accepte tragedia.

„Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică. Am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani. Tânăr!’, a mărturisit Mihai Mitoșeru, la o emisiune TV.

„Nu am înțeles de ce a pierdut el tot”

Colegul Andreei Mantea de la „Se striga darul” a declarat ca cel mai probabil Costin Mărculescu intrase intr-o depresie adanca. Potrivit lui Mihai Mitoșeru lovitura pe care actorul a primit-o a fost una fatala. Si ar fi pentru oricine s-ar regasi in situatia lui! De la unul dintre cei mai bogati oameni ai tarii sa ajungi sa locuiesti intr-o garsoniera imprumutata si fara bani pentru a-ti asigura traiul de pe o zi pe alta, te poate arunca in cea mai adanca depresie. Mihai Mitoșeru a mai declarat ca nu prietenii sunt vinovati ca Mărculescu a murit singur si a fost gasit peste cateva zile. Prezentatorul tv si-a si explicat cuvintele.

„Niciodată nu am înțeles eu de ce a pierdut el tot. Sau de ce a lăsat totul pe numele altcuiva. El nu a putut să meargă mai departe după ce a pierdut tot. Cu siguranță a intrat într-o depresie. Era un video call cu gașca. Aveam mai mulți prieteni și intram cu gașca… cu Mara Bănică, Oana și Viorel Lis și Mărculescu. Când îl sunam, răspundea imediat. Și l-am sunat trei zile și nu răspundea. Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât. Chestia asta cu prietenii n-au fost lângă el… Tu fugi de prieteni, prietenii nu pot să te țină cu forța. Eu când am probleme, vreau să fiu singur și să nu răspund la telefon. El cu siguranță era în depresie’, a mai spus Mihai Mitoșeru.