Mihai Gâdea a răbufnit. Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei a făcut o serie de declarații tranșante la adresa fostului președinte Traian Băsescu.

Reclamă

Mihai Gâdea îl taxează pe Traian Băsescu

Mihai Gâdea a fost extrem de deranjat și îl acuză pe Traian Băsescu că a apărut în cadrul unei emisiuni, deși era beat. Prezentatorul TV l-a atacat pe fostul președinte pentru că își dă cu părerea despre situația din SUA, deși el este beat.

Reclamă

”Fostul președinte al României a intrat băut într-o emisiune. E ceva atât de jenant. Din păcate, atunci când te apropii de oamenii care au avut foarte multă putere pe mână, e așa o diferență. Sunt oameni extraordinari și oameni are dispun de viețile acestor persoane și fac așa ceva. Omul la beție dă și lecții Statelor Unite. Ce ar trebui să facă, când să scoți garda, când nu…(..) El fiind un turnător la Securitate”, a afirmat Mihai Gâdea, potrivit playtech.ro.

Fostul președinte a  vorbit despre situația din SUA

Recent fostul președinte a apărut la o emisiune pentru a vorbi despre situația recentă din SUA. Totuși, intervenția lui Traian Băsescu a iești ceva mai bâlbâită și a fost ceva mai greu de înțeles. Însă chiar și așa ideile prezentate de acesta au fost corecte.

Acest lucru nu a contat pentru prezentatorul TV care l-a criticat pentru modul în care s-a prezentat în fața țării. Apariția nu a fost ratată nici de utilizatori, care s-au distrat copios pe seama lui Traian Băsescu.

Unul dintre ei chiar a postat un filmuleț cu intervenția fostului șef al statului, în cadrul emisiunii de la Digi.24, pe o rețea de socializare.

,,A mâncat o salată cu oțet și de aceea este așa. Sau o fost ziua lui Orban și a împărțit bomboane cu lichior. Răilor,” a scris un utilizator.

,,Era ,,obosit” așa mai justific și eu”, a comentat un utilizator.

dragă digi, nu-l mai băga pe marinar in direct dupa ora 7 seara, ca e rupt :))))))))))

Gepostet von Bogdan Stoica am Dienstag, 2. Juni 2020