Reclamă
Reclamă

Mihai Bendeac a creat mereu suspans în jurul subiectului legat de orientarea lui sexuală. De-a lungul timpului, actorul a intrat atât de bine în pielea diverselor personaje, că a ridicat multe semne de întrebare. Deși la „iUmor” aleargă să sărute toate femeile frumoase, de multe ori s-a spus despre el că este homosexual.

Mihai Bendeac a fost mereu un tip asumat, indiferent că a fost vorba de carieră sau de imaginea personală. Acum câteva luni, Mihai a fost primul invitat al lui Cătălin Măruță din sezonul doi al podcastului „La Măruță”. Cei doi au fost în relații tensionate înainte de filmare podcastului, dar, între timp, s-au împăcat.

De când crede lumea că Mihai Bendeac e gay

Mihai Bendeac a fost mai sincer ca niciodată în acel podcast. Materialul a ajuns în Trending-ul de pe Youtube și nu este de mirare, având în vedere subiectele discutate. Printre multele întrebări adresate de Măruță, Mihai a vrut să clarifice un subiect pe care multă lume l-a deschis de-a lungul timpului. Actorul s-a săturat să îi fie puse etichete cu privire la orientarea lui sexuală, așa că a vorbit deschis despre categoria în care se încadrează.

„Vreți să vă spun ceva despre orientarea mea sexuală? În mod sigur nu sunt hetero sexual. În mod sigur nu sunt gay. Sau, mă rog, homosexual. În mod sigur nu sunt transexual. În mod sigur nu sunt modurile în care se termină cu -fil, să nu le menționez.

Reclamă

Totul a plecat de când eram la «Mondenii», unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor. A doua zi toată lumea folosea expresia «La naiba, la naiba!», iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu…”, a declarat Mihai Bendeac la podcast.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro