Reclamă
Reclamă

Mihai Bendeac nu duce lipsă de inspirație și de talent. Chiar și atunci când este în afara scenei, Mihai intră în pielea unor personaje uimitoare, spre amuzamentul fanilor. De data asta, juratul de la „iUmor” s-a costumat total diferit fața de cum erau obișnuiți urmăritorii lui. Întreaga mișcare făcută de Crăciun de către actor are în spate un scop caritabil.

Mihai Bendeac este recunoscut pentru implicarea sa în fel de fel de acțiuni caritabile. Anul trecut, juratul de la „iUmor” a lansat prima lui carte, iar toate exemplarele s-au vândut ca pâinea caldă. Atunci, Mihai și-a unit forțele cu prietenul lui, Maticiuc și a donat întreg profitul fundației pe care acesta o reprezintă. Deși și-a dus la îndeplinire acea misiune, Mihai Bendeac nu are de gând să se oprească și deja este implicat într-o nouă campanie.

Mihai Bendeac, aproape dezbrăcat pe Instagram

Așa cum a promis în nenumărate rânduri, Mihai va susține toate cauzele care vor avea nevoie de sprijinului lui, indiferent dacă asta implică partea financiară sau nu. Pentru a atrage atenția celor peste un milion de urmăritori de pe pagina lui, actorul s-a filmat într-o ipostază cu totul și cu totul inedită. Dacă în mod normal, astfel de filmuleț ar fi atras doar replici negative, de data asta, fanii lui Bendeac au reacționat cum nu se poate mai bine.

Odată cu filmarea și postarea videoclipului, Mihai Bendeac și-a stabilit două obiective. Unul dintre ele este acela de a garanta tinerilor acces la sanătate și dezvoltarea emoțională echilibrată prin intermediul Fundației Metropolis. În al doilea rând, actorul are pe listă și un obiectiv personal și anume, acela de a topi câteva kilograme.

Reclamă

„M-am chinuit rău, fraților! M-am abținut de la multe lucruri. Problema este că mereu intervenea câte ceva. (…) Per total, am reusit să slăbesc trei kilograme. Dar am eșuat în a arăta “țiplă”. Îmi venea să plâng uneori… M-am abținut de la multe pofte alimentare, așa cum am făcut de când mă știu dar am dus în extrem treaba asta.”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro