La ceas de seară, Mihai Bendeac și-a pus urmăritorii la treabă.

Actorul a fost dat peste cap de prezența unui obiect straniu în casa sa, așa că a început să apeleze la ajutor. Ceea ce l-a șocat pe Mihai este faptul că nu știe cum a ajuns acel obiect la el în casă și, mai important, ce este, de fapt.

Mihai Bendeac și-a uimit fanii cu cele mai recente dezvăluiri. Actorul a avut o zi plină de repetiții și de spectacole, iar când a ajuns acasă, a avut parte de o mare sperietură. Acesta a descoperit un obiect care nu îi aparține, un obiect vechi care, din câte spune el, nu avea cum să ajungă acolo.

Mihai Bendeac, întâmplări stranii în propria casă. Disperat, actorul a cerut ajutor fanilor. „Este un caz de poltergeist”
Instagram

Mihai Bendeac încă se chinuie să afle identitatea obiectului misterios

Mihai Bendeac nu e reușit să descifreze ce este acel obiect din metal, așa că a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram. Juratul de la „iUmor” a recunoscut că acest eveniment straniu l-a dat peste cap. Bendeac nu va avea liniște până nu va afla identitatea și sursa lui de proveniență, așa că fanii au trecut la treabă.

„La mine în casă, acolo unde eu știu tot ce se află, pentru că eu sunt obsesiv compulsiv, a apărut ceva ce eu n-am văzut în viața mea. N-am avut obiectul respectiv. Nimeni dintre prietenii mei nu poate să-și dea seama ce ar putea fi. E o chestie pe care scrie 100. Treaba este foarte dubioasă. Dacă este un caz de poltergeist, pe mine mă sperie foarte mult treaba asta.

După ce s-a întâmplat evenimentul respectiv și am văzut treaba aia în fotografie, am căutat și în gunoi. Nimic nu a ieșit din casă. La mine, totul este într-o perfectă ordine. Nu avea ce să fie acolo. Pare că este ceva vechi, din metal, pe care scrie 100. Mai scrie ceva, dar n-am reușit să descifrez. În cazul în care cineva își dă seama ce ar putea să fie obiectul respectiv, anunțați-mă. Am fost foarte speriat. Ori sunt nebun, ori a fost poltergeist.”, a spus Mihai Bendeac pe Instagram.