Fără doar și poate, Micutzu este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de la noi. Acum că s-au ridicat restricțiile impuse de pandemie, spectacolele au început să își fac loc în agenda lui, iar unul dintre ele a fost la Timișoara. Comediantul s-a asigurat că are o intrare de neuitat, iar momentul lui este deja viral.

Micutzu a ajuns cu glumele lui la Timișoara, unde a distrat sute de persoane prezente în sala Filarmonii Banatului. Comediantul este foarte îndrăgit de către public și mereu spectacolele lui se țin cu casa închisă. Acum, profitând de contextul actual, Micutzu a decis să îmbine utilul cu plăcutul, iar intrarea lui pe scenă nu a fost deloc una obișnuită.

Cosmin Nedelcu, pe numele lui real, este la curent cu tot ce se întâmplă. În momentul în care a auzit că va avea spectacol la Filarmonica Banatul, i-a venit în minte un singur lucru. Micutzu și-a amintit de întâmplarea nefericită prin care a trecut Jador cu câteva săptămâni în urmă și a decis să „îl răzbune”.

Micutzu i-a făcut dreptate lui Jador. Ce s-a întâmplat pe scena Filarmonicii Banatul în timpul spectacolului susținut de comediant
Instagram

Micutzu, glume pe ritmuri de manea

Atunci, Jador a fost interzis cu vehemențe să urce pe scena Filarmonicii, asta după ce biletele fuseseră puse deja în vânzare. Deși spectacolul a fost anunțat cu surle și trâmbițe în online, a trebuit să fie anulat. Autoritățile nu au fost de acord cu prezența lui Jador și nici cu muzica pe care o promovează.

Jador nu s-a supărat, dar s-a simțit deranjat că în 2022 încă se mai confruntă cu probleme rasiale. Micutzu a decis să facă haz de necaz, iar spectacolul lui a început cu celebra piesă a manelistului „Dau moda”. Filmulețul este deja viral pe TikTok, iar în secțiunea de comentarii fanii spun că s-au distrat pe cinste.

„A zis cineva pe Facebook «Bă, dacă nu îl lăsaţi pe Jador să cânte, îi lăsaţi pe ăştia să zică p**a?». Noi am spus «Corect! Aşa că iată şi Jador şi p**a»”, a spus Micutzu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cosmin Nedelcu (@micutzustandup)