Micutzu este în cea mai bună formă a lui de până acum.

Micutzu nu are nevoie de prea multe introduceri. Comediantul a reușit să se impună în lumea stand up-ului, iar acum numele lui este unul dintre cele mai cunoscute în domeniu. Drumul spre succes nu a fost deloc ușor, dar Micutzu a fost extrem de ambițios.

Cosmin Nedelcu nu a fost ambițios doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Multă lume și-l amintește pe Micutzu ca fiind un bărbat masiv, însă acele vremuri sunt de domeniul trecutului. Comediantul ajunsese într-un punct în care a simțit că apar problemele de sănătate, așa că s-a mobilizat în această direcție.

Micutzu, un exemplu pentru toți fanii

Micutzu nu a vrut să apeleze la metoda facilă. Comediantul a început să țină o dietă și, deși aceasta nu era un strictă, Cosmin nu s-a abătut deloc de la ea. O alimentație corectă, dar și mult sport l-au făcut pe Micutzu să obțină rezultate spectaculoase. Într-un timp, acesta ajunsese la aceeași greutate ca a unui prieten care apelase la operație de micșorare a stomacului.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… ajungi uşor la cifra asta pentru că nu îţi dai seama în momentul în care te îngraşi că prinzi proporţii, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraş.

Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a povestit Micutzu despre parcursul dietei sale, potrivit viva.ro.

Acum, Cosmin la dimensiunile potrivite, dar dacă va mai putea să slăbească, nu va zice nu. Aceasta este conștient că va trebui să se mențină mereu la această greutate și să aibă foarte mare grijă la alimentație. Chiar dacă în jurul lui există anumite tentații, Micutzu rezistă. Comediantul este conștient cât de mult a muncit și cât efort a depus până în acest punct.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.