Michael Jackson a trecut in nefiinta in 2009, insa de atunci speculatiile nu au incetta. Recent a fost descoperit faptul ca starul se temea ca va fi omorat. Cel putin asta arata o inregistare audio in care acesta isi marturisea frica. Michael Jackson a indoliat o lume intreaga atunci cand a coborat petru ultima data de pe scena vietii.

Reclamă

Michael Jackson credea ca va fi  asasinat

Michael Jackson s-a destainuit avocatului lui la cateva ore inainte de a muri. Regretatul superstar ii spunea acestuia ca se teme ca cineva vrea sa il asasineze si sa ascunda fapta. Plin de frica acesta incerca sa il determine pe avocat sa il creaa ca moarta sa ar putea urma curand si va fi inscenata. Ultima convorbire dintre cei doi a ajuns in mediul online. Asta dupa ce hackerii grupului Annonymous au intrat in posesia presupusei probe.Monologul lui Michel este unul absolut terifiant si reflecta teama de care este posibil sa fi fost cuprins inainte de a parasi aceasta lume.

Reclamă

”Nu știu dacă ar trebui să-ți spun asta, nu știu cine ar putea să asculte asta. Pot fi niște persoane care vor să scape de mine. Nu vor să mai exist. Nu pot să vorbesc despre ele la telefon. Nu știu ce se va întâmpla, dar simt în adâncul inimii mele că cineva vrea să scape de mine. Poate să mă împuște, să mă înjunghie, poate să spună că a fost o supradoză de droguri… poate să facă multe. Nu este Guvernul, e mai mult de atât. Nu mă interesează de viața mea, nu-mi pasă, vreau ca copiii mei să fie bine.”, se arata in marturisirea lui Michael.

Michael Jackson a incetat din vaiat la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol. Pe acest anestezic  starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

 

Michael Jackson credea ca va fi asasinat