Michael Jackson era cunoscut ca unul dintre cei mai buni dansatori ai tuturor timpurilor, el fiind recunoscut după mișcările sale extraordinare dar și după vocea sa puternică. În apogeul carierei sale nici nu te puteai gândi la artist ca fiind o persoană bolnavă, sau prea slabă. Cu toate acestea, în momentul decesului, acesta cântarea doar 50 de kilograme și era desfigurat de numeroasele operații estetice pe care le făcuse de-a lungul vieții.

Potrivit informațiilor obținute de Mirror, se pare că din autopsia vedetei reiese faptul că  artistul avea în stomac doar pastile, fără  să apară și urme de alimente.

Trupul artistului era plin de răni de la injectarea analgezicelor prescrise de medicul său. Documentele cu privire la autopsie obținute de presă arătă faptul că șoldurile, încheieturile şi umerii cântăreţului erau acoperiţi de urme de injecţii.

Buzele tatuate roz, sprancenele pictate în negru, iar partea superioară a frunţii era colorată încât să mascheze marginea perucii. Așa descriu medicii legisti înfățișarea artistului.

Vedeta prezenta vânatăi suspecte pe genunchi și gambe, iar pe spate avea câteva tăieturi, urme ale unei căzături recente. Corpul prezenta și o afecțiune de pigmentare a pielii, având zone de culoare mai deschisă și zone de culoare mai închisă.

Un al detaliu tulburator la Michael este lipsa cu desăvârșire a părului, acesta fiind înlocuit de o perucă lipită de scalp cu  părul ondulat care îi ajungea până la umeri.

„Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit”, a povestit unul dintre apropiaţii cântăreţului.

Se pare că toate aceste transformări ale lui Michael Jackson au început să apară în 1984 când parul i-a fost incendiat în timp ce filma o reclamă pentru Pepsi.

Tito, fratele artistului povestește că toate traumele prin care a trecut artistul sunt legate de incidentul care i-a ars părul, în imaginile de la vremea respectivă putându-se observa o rană profundă.

„Lua medicamente pentru dureri din cauza arsurilor şi evident că a dezvoltat un fel de dependenţă”, a declarat Tito.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârstă de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea ca somnifer.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3Rpn9gGZiLo[/embedyt]

 

Distribuie