Marți, 15 Octombrie, autobiografia lui Elton John va fi lansată, însă anumite pasaje au apărut deja în mass-media, cu acordul autorului. Conform însemnărilor cântărețului britanic, în vârstă de 72 de ani, prietenul său, Michael Jackson, ar fi fost „bolnav mintal de-adevăratelea”.

„Me: Elton John Official Autobiography” prezintă detalii însemnate despre relația autorului cu mama sa, dar și amintiri legate de bunul său prieten pe care îl știe încă de la 13-14 ani.

Elton John spune în carte că Michael Jackson a fost „cel mai adorabil copil”, dar că în ultimii ani a fost total schimbat și că „a început să se îndepărteze de lume, să se izoleze, atât de lume, cât şi de realitate, exact cum a făcut Elvis Presley”, conform Daily Mail.

Acesta mai specifică în cele scrise că de fiecare dată când îl vedea, se gândea că Michael și-a pierdut mințile total, că a înnebunit.

„Era bolnav mintal de-adevăratelea, durea şi să-l vezi sau să fii în preajma lui“, scrie muzicianul. Și, mai spune el, Michael nu părea să facă față companiei adulților, fiind găsit mai mereu în preajma copiilor, chiar o dată preferând să se joace cu fiul menajerei, dispărând astfel de la propria petrecere organizată.