Michael Jackson ar fi fost bolnav mintal, după spusele lui Elton John

În autobiografia sa, Elton John a vorbit și despre prietenia cu Michael Jackson și despre problemele pe care acesta le-ar fi avut

Marți, 15 Octombrie, autobiografia lui Elton John va fi lansată, însă anumite pasaje au apărut deja în mass-media, cu acordul autorului. Conform însemnărilor cântărețului britanic, în vârstă de 72 de ani, prietenul său, Michael Jackson, ar fi fost „bolnav mintal de-adevăratelea”.

„Me: Elton John Official Autobiography” prezintă detalii însemnate despre relația autorului cu mama sa, dar și amintiri legate de bunul său prieten pe care îl știe încă de la 13-14 ani.

Elton John spune în carte că Michael Jackson a fost „cel mai adorabil copil”, dar că în ultimii ani a fost total schimbat și că „a început să se îndepărteze de lume, să se izoleze, atât de lume, cât şi de realitate, exact cum a făcut Elvis Presley”, conform Daily Mail.

Acesta mai specifică în cele scrise că de fiecare dată când îl vedea, se gândea că Michael și-a pierdut mințile total, că a înnebunit.

„Era bolnav mintal de-adevăratelea, durea şi să-l vezi sau să fii în preajma lui“, scrie muzicianul. Și, mai spune el, Michael nu părea să facă față companiei adulților, fiind găsit mai mereu în preajma copiilor, chiar o dată preferând să se joace cu fiul menajerei, dispărând astfel de la propria petrecere organizată.

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii