Darius Mabda este marele câștigător de la „Românii au talent”, sezonul 12. Gimnastul în vârstă de 13 ani a pus mâna pe marele premiu de 120.000 de euro. Totodată, băiatul a primit și premiul de originalitate. 

Darius Mabda e câștigătorul „Românii au talent”

11 concurenți au intrat în cursa pentru marele trofeu „Românii au talent”, însă doar unul a ieșit învingător. Publicul a votat, iar cel mai talentat român este Darius Mabda, un tânăr dansator. El a oferit un moment emoționant, alegând să danseze pe melodia ‘In Your Room’, a trupei Depeche Mode.

„Nu credeam niciodată că voi câștiga și sunt foarte fericit. Acum că s-a încheiat am mai multe emoții deoarece nu-mi vine să cred. Nu m-am gândit nicio secundă că aș putea fi marele câștigător, toți au fost foarte talentați. Simt fericire și emoție”, au fost primele cuvinte ale lui Darius, după ce a aflat că a câştigat concursul de talente.

Despre Darius se știe că provine dintr-o familie modestă din Oradea, care l-a susținut întotdeauna pentru pasiunea lui. După ce s-a aflat că el este marele câștigător „Românii au talent”, mama lui a transmis un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare. Daiana Mabda a vrut să le mulțumească tuturor celor care l-au susținut și votat pe băiatul ei în marea finală.

foto: social media

Mama lui Darius Mabda le-a transmis un mesaj celor i-au susținut băiatul

„Doresc să vă mulțumesc sincer pentru că l-ați sprijinit și ajutat pe Darius Mabda și de această dată să ajungă în Marea Finală Romanii au talent! Suntem recunoscători fiecăruia dintre voi pentru voturile acordate și laudele la adresa lui Darius! De asemenea, mulțumim Domsa Radu si Alina Ciceo pentru această coregrafie, Lazuran Teodora pentru că ați crezut în talentul și pasiunea lui Darius încă de la început și pentru contribuția imensă în dezvoltarea sa.

Mulțumim Oana Daniela Ionita pentru sprijinul, suportul necondiționat și pentru că și în această seară specială ați fost alături de Darius! Nu în ultimul rând, mulțumim si Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „ Octavian Stroia” din Cluj – Napoca pentru pregătire și susținere!”, a scris Daciana Mabda pe Facebook.