Vine o perioadă foarte complicată pentru o anumită zodie! Trebuie să aibă mare grijă.  

Astrologul Daniela Simulescu a făcut un anunț importante pentru o anumită zodie. Aceasta spune că pe data de 23 septembrie, Soarele trece din Fecioară, în zodia Balanță. Astfel, trecem de la o zodie ordonată, pusă pe muncă, la Balanță. Asta înseamnă că vom fi mai direcționați să petrecem mai mult timp cu oamenii în case, să nu mai ieșim afară.  

CITEȘTE ȘI: Zodia care nu trebuie să poarte niciodată bijuterii din argint. Specialiștii îi dau un avertisment salvator! VIDEO

Ce înseamnă intrarea Soarelui în Balanță  

Intrarea Soarelui în Balanță îi face pe oameni mai dispuși să îi accepte și pe ceilalți și să facă compromisuri. Mai clar stând mai mult în casă, oamenii vor avea nevoie de armonie de liniște și să fie lucruri frumoase în jurul lor.  

Pe de altă parte, conform astrologului, pe data de 23 septembrie Mercur retrograd se întoarce în Fecioară. Atunci este momentul să începem să muncim și mai mult la promisiunile pe care le-am făcut. De asemenea, pe data de 23 septembrie are loc și echinocțiul de toamnă.  

Mesaj important pentru o zodie! Trebuie să fie foarte atentă: S-ar putea să simțiți multă durere!
Pixabay

„În 24 septembrie, urmează o opoziție între Venus în Fecioară și Neptun în Pești, o opoziție între ”planeta iubirii” și ”planeta iluziei” care ne arată, de cele mai multe ori, ce nu funcționează în viața amoroasă. În 25 septembrie, vom avea o Lună Nouă în Balanță, în opoziție cu Jupiter, care aduce o încredere superficială că le putem face pe toate”, a spus astrologul la DC News.ro.  

„S-ar putea să simțiți multă durere” 

În această săptămână, Saturn se va apropia de careul cu Uranus. Acest lucru înseamnă că Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii își vor da seama de urmările a ceea ce s-a întâmplat anul trecut în viața lor.  

În ceea ce îi privește pe nativii Balanță, Daniela Simulescu spune că Luna Nouă este în semnul lor, și Soarele este de asemenea în semnul lor, ceea ce înseamnă că le revine pofta de viață. Totuși, astrologul le atrage atenția Balanțelor să nu fie foarte narcisiste, fiindcă vor avea senzația că totul li se cuvine.  

„În caz contrar, totul vă va afecta, vă va durea, vă veți duce acasă și veți plânge. Plus că Venus în opoziție cu Neptun vă va face să vă simțiți foarte neîndreptățiți și de colegii de la serviciu. Mare grijă pentru aceia dintre voi care sunt în relații indisponibile. S-ar putea să simțiți zilele astea multă durere, să fiți foarte afectați și poate să vă dați seama că nu e nevoie să suferiți atât de mult”, a spus astrologul. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.