Adela Loredana, agent de poliție la Poliția Transporturi Brașov, s-a împușcat în cap, în dimineața zilei de 19 ianuarie, în baia Gării Strehaia. Potrivit apropiaților ei, Adela suferea de mai multă vreme de depresie, dar refuza să primească ajutor. Tânăra s-a sinucis cu pistolul din dotare, la scurt timp după ce intrase în tură. 

Ce au descoperit medicii legiști la necropsia Adelei, polițista care s-a împușcat

La mai bine de o săptămână de la moartea tinerei, medicii legiști au efectuat necropsia trupului neînsuflețit. Autopsia a scos la iveală detalii macabre despre gestul pe care l-a făcut tânăra polițistă.

Doctorii au stabilit că Adela a decedat în urma unei hemoragii intracraniane, după care a intrat în stop cardio-respirator. Mai mult de atât, experții au concluzionat că Adela și-a luat viața, după ce și-a lipit țeava pistolului de mâna dreapta, conform gândul.ro. 

Și-a lipit țeava pistolului de mână

Polițista și-ar fi tras glonțul în tâmpla dreaptă, ținând cont că a fost găsit praf de pușcă în jurul plăgii. Medicii legiști urmează să efectueze și examenul histopatologic, care va arăta dacă femeia a consumat substanțe interzise înainte de a se sinucide. Adela Loredana se căsătorise în septembrie 2021 cu iubitul ei care este tot polițist.

foto: arhivă personală

Înainte de a se împușca, polițista i-a dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest.

Apoi, ea și-a închis telefonul și s-a împușcat în cap. Din nefericire, colegii săi au găsit-o într-o baltă de sânge.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.