Apar noi detalii șocante despre Adela, polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia. Tânăra care s-a împușcat în cap în baia din gară nu a vorbit cu nimeni la telefon înainte de a recurge la gestul extrem. Adela i-a trimis un mesaj doar soțului său prin care i-a explicat ce urma să facă. 

1. Adela, polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia, i-a trimis un mesaj partenerului său

Ies la iveală amănunte halucinante despre ultimele clipe ale Adelei, tânăra polițistă care s-a sinucis la scurt timp după ce a intrat în tură. Unul dintre prietenii Adelei a făcut mărturii cutremurătoare despre mesajul de adio al tinerei.

Potrivit apropiaților, Adela suferea de mai multă vreme de depresie. Adela a decis să se sinucidă cu pistolul din dotare, considerând că nu există o altă soluție mai bună de a trece peste problemele din viața sa. Ea avea 25 de ani şi era căsătorită de numai câteva luni.

În dimineața zilei de 19 ianuarie, Adela Loredana i-a dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest.

2. Și-a luat adio de la soțul său

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

Apoi, ea și-a închis telefonul și s-a împușcat în cap. Din nefericire, colegii săi au găsit-o într-o baltă de sânge.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

foto: arhivă personală

3. Adela Loredana era depresivă

În luna septembrie 2021, Adela se căsătorise cu alesul inimii sale, Sorin, polițist și el. Deși avea tot ce își putea dori o femeie, tânăra adâncise într-o depresie gravă, peste care cei din jur au încercat să o ajute să treacă. Apropiații fetei spun că ea avea un comportament schimbat cam de trei săptămâni și îi era măcinată de gândul că este foarte bolnavă.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliseră împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)”, au mai declarat amicii Adelei pentru Observatornews.ro.