Mary Jorden face câteva dezvăluiri despre Prima Doamnă a Americii. Deși multă vreme s-a speculat că Melania Trump este ,,prinsă” și nu poate face nimic. Iar glume în care i se cerea să clipească de două ori dacă are nevoie să fie salvată s-au făcut constant pe internet se pare că nu e așa.

Mary Jordan: ,,Melania Trump  este inteligentă, independentă”

În noua carte despre prima doamnă a Americii, Mary Jordan  spune că Melania are mult mai multă influență decât se crede. Autoarea a acordat un interviu în exclusivitate pentru CBS News. 

,,Oh, ho! O înnebunește să se spună că este „săraca Melania Trump”; nu este „, a spus Mary Jordan, câștigătoare a premiului Pulitzer.” Este inteligentă, independentă. Ea va decide ce vrea să facă și ce nu vrea să facă.”

Mary Jordan este autoare noii cărții „The Art of Her Deal”, despre Melania Trump,  publicată de Simon & Schuster.

Casa Albă respinge cartea drept „ficțiune”. Dar Jordan a spus că, după câțiva ani și mai mult de o sută de interviuri. A apărut o imagine mai clară sau o femeie care a crescut visând la o viață departe de Sevnica natală.

„Este o fată care a crescut într-un oraș foarte mic și care abia aștepta să iasă”, a spus Jordan. „Ea le-a spus tuturor. Adică, toți cei cu care am vorbit în Slovenia au spus:„ Abia aștepta să iasă din acest oraș. Voia să fie acolo unde se află acțiunea. „

La început, tânăra Melania a dorit să studieze arhitectura. Dar a fost convinsă că modeling-ul este o opțiune mai bună și a găsit succesul în Europa și, mai târziu, în New York. Ea l-a cunoscut pe Donald Trump în 2005. A devenit cetățean american în 2006; și, în cele din urmă, și-a ajutat mama și tatăl, Amalija și Victor, să devină cetățeni americani.

De fapt, la doar câteva zile după ce ginerele lor a ținut un discurs în care a vorbit despre cum a explodat așa-numita „migrație în lanț”, părinții Melaniei au depus jurământul – și, de fapt, au devenit ei înșiși „migranți în lanț”.

Trump nu îi înțelege când vorbesc în slovenă

Din câte se spune părinții Melaniei l-au învățat pe nepotul lor de 14 ani, Barron, să vorbească limba lor. Jordan a spus pentru CBS News:

„Deci, Barron Trump vorbește slovena. Amândoi părinții ei petrec o cantitate uriașă de timp în Casa Albă, locuind acolo. Există o unitate în cadrul unității familiale și este Melania, mama ei, tatăl și Barron. Și toți vorbesc slovena. Și ce este cu adevărat interesant: Serviciul Secret habar nu are ce spun.”

Întrebată dacă Donald Trump înțelege ce spun,  Mary Jordan a răspuns.

„Nu. Și a spus că îl enervează uneori, pentru că habar nu are ce spun.”

De asemenea, Jordan spune că Melania nu are nicio problemă să se facă înțeleasă. „Este destul de influentă”, a spus ea. „Și cred că oamenii au subestimat-o, într-un mare stil.”

Prima doamnă și-a sfătuit soțul în alegerea vicepreședintelui

Autoarea a mai povestit că în momentul în care Trump încerca să aleagă pe cineva pentru funcția de vicepreședinte, avea trei opțiuni: Chris Christie, Newt Gingrich și Mike Pence. După două zile, ea și-a sfătuit soțul să îl aleagă pe Pence. Potrivit lui Jorden ea i-ar fi spus:

,,Știi, alege-l pe Pence, pentru că va fi mulțumit să fie numărul doi. Ceilalți nu vor face asta. Vor fi angajați pentru jobul numărul unu”.

Chiar dacă în trecut Melania l-a ajutat pe Trump cu organizarea campaniei este greu de spus ce crede despre recentele acțiuni ale soțului ei. Jordon a fost întrebată de jurnaliștii de la CBS News dacă oamenii cărora nu le plac deciziile lui Trump, cât de mult o pot învinovăți pe Melania. Ea a răspuns că este greu de spus, dar a adăugat că din ce a observat oamenii cu care a vorbit au tendința să afirme:

,,Știi, nu ai cu adevărat vina pentru ceea ce face soțul tău ”.

De asemenea, potrivit informațiilor lui Mary Jorden, Melania l-ar fi influențat mult pe Trump. Chiar dacă nu a vorbit public despre acest aspect. Katherine Jellison, care predă istorie la Universitatea Ohio, a spus:

„Cred că majoritatea americanilor nu cred că știu pe adevărata Melania Trump”.

Și așa cum alte prime doamne și au influențat soții, și Melania a făcut-o. Unul dintre cele mai bune exemple este o întâmplare din 2005, surprinsă de Access Hollywood”. Cu o lună înainte de alegeri, Trump a fost surprins vorbind într-un mod foarte vulgar și ofensator despre femei.

„Spunea că, pentru că este o stea, poate apuca orice femeie și folosea un limbaj destul de vulgar”, a spus Jordan. ,,Și știți, dacă Melania nu l-ar fi oprit, dacă nu s-ar fi îndepărtat chiar atunci, el ar fi fost prăjit.”

Mary Jordan spune că soția lui Trump și-a negociat contractul prenupțial

Cam în același timp, scrie Jordan, Melania începea să renegocieze acordul prenupțial. A așteptat momentul potrivit pentru a încerca să scoată o o afacere mai bună din negociere. Iar când a întârziat mutarea la Casa Albă, acest lucru a avut un efect și mai mare. Întrebată despre ce conține noul contract nupțial, Mary Jorden a răspuns:

„Nu știu detaliile exacte, dar ceea ce aud din mai multe surse este:” S-a mutat la momentul potrivit și a obținut ceea ce și-a dorit „, a spus Jordan.

„Este o căsători din iubire sau este o înțelegere de afaceri?”

„Ceea ce mi s-a spus este că există mai multe acolo decât oamenii își dau seama”, a spus Mary Jordan. „Da, ei trăiesc, cred, ceea ce mulți oameni cred că sunt vieți bizar de separate. Dormitoare separate, știți, au rutine separate. Dar este fascinant pentru că nu am avut niciodată pe cineva care a ajuns în în America la doar 26 de ani, iar 20 de ani mai târziu este la Casa Albă. Este destul de o poveste. ”

Sursa: CBS News