Martor-cheie in scandalul momentului. După ce Emily Burghelea a declarat public ca Vulpita este batuta, o alta vedeta ii sare in ajutor. Fosta asistenta nu este singura persoana la care Veronica s-a plans. Exista o alta femeie care poate confirma vanataile Vulpitei. Vanatai prezente inca de vineri pe trupul femeii. Asta nu e tot, acest nou martor-cheie afirma ca reporterii emisiunii stiau despre tratamentul aplicat Veronicai.

Andra Constantin a postat un vlog in care a declarat ca ea a fost prima persoana careia Vulpita i-a aratat vanataile. Se pare ca tanara din Blagesti ar fi sunat acest nou martor-cheie vineri seara. Tanara a inceput sa planga la  telefon si sa spuna ca Viorel a batut-o. Mai mult, a apropiat camera telefonului si i-a aratat Andrei vânătăile de pe mana si ochiul umflat. Asta in timp ce in camera alatura se putea auzi cum Viorel vorbeste cu reporterul de la Acces Direct!

Martor-cheie, declaratii grave la adresa Acces Direct!

Andra Constantin este de partea lui Emily Burghelea in conflictul cu Acces Direct. Se pare ca asistenta emisiunii avea dreptate atunci cand a declarat ca Vulpita este batuta. Andra a cunoscut-o pe Vulpita la magazinul Soniei Trifan. Acolo cele doua s-au apropiat, iar Andra chiar a machiat-o de cateva ori. Pentru ca se imprietenisera, Andra a devenit martor-cheie in conflictul de la Antena 1. Asta pentru ca Veronica a sunat-o sa ii ceara ajutorul pentru a scapa din mainile lui Viorel.

„Acum o lună am cunoscut-o pe Veronica la magazinul Soniei Trifan, unde am machiat-o. Am avut ocazia să o întâlnesc de două ori. Vineri, 12 iunie, am primit un telefon de la Veronica plângând că este agresată. Mie nu mi-a venit să cred că ei oricum se ceartă non-stop. Și-a apropiat telefonul și mi-a arătat: „Uite, se vede?”. I-am zis ca se vede ca e puțin umflată. Mi-a arătat mâna și piciorul drept. Nu mi se pare normal. Am rugat-o să tacă pentru că nu știi la nervi cum reacționează omul și unde lovește. Le-am spus jurnaliștilor printr-un mesaj că știm tot și că nu e normal ce se întâmplă. Le-au luat telefoanele. Telefoanele soților Stegaru sunt la jurnaliști și umblă în ele. Le-au închis conturile sau ne-au blocat pe noi. Nu e ok.”, a povestit femeia care a devenit martor-cheie.

Martor-cheie: „Am și o fotografie”

„M-a sunt apoi un alt jurnalist care a încercat să îmi spună că Emily e de vină, că ea a îmbătat-o pe Veronica și că și-a bătut joc de ea. Petrecerea despre care se spune a avut loc sâmbătă seara, iar Veronica avea deja vânătăile, țin să menționez. Eu pot să confirm că Veronica este vânătă la ochi. Am și o fotografie în care se vede. Mie îmi pare foarte rău de Veronica, chiar dacă ea a greșit în trecut. Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână, tot pe dreapta. A venit de la Călărași (n.r. – pentru a filma la un proiect) plânsă”, a povestit Andra Constantin pe vlog, pe care ulterior l-a sters. Din pacate pentru ea si pentru Acces Direct, în lumea online nimic nu poate rămâne ascuns și nu dispare pentru totdeauna.