Acces Direct minte? Emily Burghelea a facut un vlog in care a publicat noi dovezi despre scandalul verii! Fosta asistenta acuza echipa ca in emisiunea de ieri s-a jucat teatru si s-au spus multe neadevaruri. Blondina a declarata ca ea a fost cea care si-a dat demisia, nu a fost concediata. Pentru a dovedi acest lucru, a postat si o imagine cu cererea de demisie.

Mai mult, Emily acuza echipa Acces Direct ca vor sa manipuleze publicul! Blondina a fost acuzata ca i-a folosit pe Vulpita si Viorel pentru a isi distra prietenii. Potrivit unor conversatii postate de Emiliana, toata lumea stia ca Vulpita este batuta. Supararea producatorilor a fost, de fapt, ca la petrecerea organizata de Emily au aflata si oameni din afara postului tv ca tanara este abuzata fizic de Viorel.

Dovezi de necontestat impotriva Acces Direct!

Furioasa dupa ce a aflat de discutiile din platoul Acces Direct la adresa ei, Emily a decis sa nu lase lucrurile asa. In vlog a pus dovada dupa dovada pentru a demonta acuzatiile Mirelei Vaida&Co. După ce a lamurit ca nu este vinovata de ce se vorbeste la televizor, Emily i-a dat replica si Mirelei Vaida. Prezentatoare a pus in direct ca a iubit-o ca pe o fiica pe fosta asistenta. Adevararul pare sa fie altul. La terminarea emisiunii in care Emily si-a prezentat demisia de la Acces Direct, Mirela i-ar fi vorbit foarte urat tinerei.

„Am sunat-o într-adevăr pe Vulpița, nu pe Viorel, pentru că eu am prieten și nu suni bărbați. I-am invitat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic. I-am chemat ca pe niște prieteni, tocmai de aia le-am spus să nu povestească despre chestia asta în emisiune. La grătarul ăăsta nu am vrut să vină niciun cameraman, niciun reporter. Acum la grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a spus că este bătută. Și prima dată când mi-a zia a fost atunci când a dormit la mine. A dormit la mine acasă pentru că se certa cu Viorel. A dormit la fiecare pe rând”, a spus Emily Burghelea pe vlog.

„Mirela știi foarte bine, ieri mă bălăcăreai după ce s-au stins camerele și astăzi îmi spui că am fost ca o soră, ca o fetiță. De ce? Ca să atragi admirația publicului? Oamenii sunt deștepți și s-au cam prins”, a mai spus Emily pe vlog.

Vulpița, noua asistenta de la Acces Direct?

Vulpita nu a avut ocazia sa vorbeasca prea mult in emisiunea de ieri, in care Emily era acuzata. Povestea a fost auzita prin gura lui Viorel, a Mirelei Vaida si a celor doi reporteri speciali: Doina Sina și Radu Rotaru. De fiecare data cand Viorel nu era coerent in explicatii cei 3 ii sareau in ajutor pentru ca totul sa sune bine pentru telespectatori. De ce nu a zis Veronica nimic in apararea prietenei sale? Ei bine, potrivit lui Emily, cei de la Acces Direct i-ar fi promis tinerei din Blagesti postul de asistenta ramas liber. Asta doar daca femeia colaboreaza si ascunde ca a fost lovita!