Mario Fresh este din ce în ce mai îndrăzneț și dispus să încerce multe culori pentru podoaba lui capilară.

Mario Fresh este pus pe fapte mari în vara aceasta. Artistul și-a propus să experimenteze cât mai multe cu podoaba lui capilară și se pare că acesta este doar începutul. După câteva săptămâni în care a fost blond, Mario a trecut la o altă culoare, mult mai îndrăzneață.

Mario Fresh este fix opusul iubitei sale atunci când vine vorba de hairstyling. Alexia Eram este destul de conservatoare în ceea ce privește părul și nu a experimentat nimic neobișnuit, până acum. În schimb, nu același lucru se poate spune și despre iubitul ei.

Mario Fresh calcă pe urmele lui Alex Velea. Chiar dacă s-au certat și nu își mai vorbesc, se pare că iubitul Alexiei Eram a moștenit, totuși, ceva de la iubitul Antoniei. Artistul a fost extrem de îndrăzneț vara aceasta și a trecut prin câteva schimbări radicale în ceea ce privește podoaba capilară.

Mario Fresh, schimbare radicală de look. Nici măcar Alexia Eram nu-l mai recunoaște
Instagram

Săptămâna și schimbarea lui Mario Fresh

De la șaten, Mario Fresh a trecut la blond. Nimeni nu se aștepta la o trecere atât de bruscă, dar trebuie să recunoaștem că i s-a potrivit mănușă. Fanii au fost uimiți să îl vadă vopsit blond. În plus, nu au putut să nu remarce faptul că semăna foarte mult cu J Balvin și cu Maluma.

Și, dacă tot a auzit că aduce un pic cu Maluma, Mario Fresh a zis să meargă și mai departe. Inspirat sau nu din stilul artistului columbian, iubitul Alexiei Eram a mai bifat o schimbare radicală. De la blond, artistul a trecut direct la roz aprins.

Culoarea este una destul de îndrăzneață, potrivită pentru sezonul estival. Chiar dacă nu mai au loc festivaluri, Mario Fresh nu își face griji. Artistul sigur va găsi ocaziile perfecte pentru a face ravagii cu noul lui look. Iar pentru fanele care îl copleșesc cu complimente, fetelor, să nu uitați că Alexia Eram este o iubită extrem de geloasă.

@mariofresh🫣

♬ Life Is Good (feat. Drake) – Future

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.