Mario Fresh pare că a uitat că e NECESAR să respecte regulile de circulație.

Mario Fresh poate spune că vara aceasta a dat lovitura. Iubitul Alexiei Eram a lansat piesă nouă și a rupt topurile cu ea. Așa cum era de așteptat, fiind și sezonul festivalurilor și al concertelor, artistul a alergat de colo-colo pentru a urca pe scenă. Cel mai recent drum al artistului s-a încheiat cu o tragere pe dreapta de către echipajele de poliție. 

Mario Fresh nu prea a avut timp să se relaxeze vara acesta. Artistul a avut mereu programul ocupat cu diferite concerte, dar și proiecte muzicale. Fanii lui de pe Instagram l-au văzut mai mareu plecat prin țară cu iubita lui, dar și cu prietenii.

Indiferent de cât de ocupat ar fi, Mario Fresh nu uită niciodată să comunice cu urmăritorii lui. Artistul are o comunitate impresionantă în online, comunitate care crește de la o zi la alta. Transparent ca de obicei, acesta simte nevoia să le arate fanilor absolut tot ceea ce face. Astfel, Mario a decis să posteze și un filmuleț în care nu era în cea mai fericită ipostază.

Mario Fresh, oprit de poliție. Ce gafă a făcut iubitul Alexiei Eram
Instagram

Mario Fresh, probleme-n trafic

În timp ce conducea, cel mai probabil spre casă, artistul a fost oprit de către un echipaj de poliție. În videoclipul postat deja pe TikTok, se vede clar că aceasta nu era singur, ci era însoțit de gașca lui de prieteni. Fanii i-au adresat nenumărate întrebări legate de ceea ce s-a întâmplat, dar Mario Fresh a păstrat tăcerea.

Cel mai probabil, a fost vorba doar de un control de rutină. Artistul a spus de multe ori că este șofer prudent și că respectă normele de circulație. Nici Alexia, iubita artistului nu a deschis deloc acest subiect, semn că nu a fost nimic atât de grav încât să le povestească fanilor. Chiar și așa, cei din online încă mai speră că vor primi o explicație la videoclipul devenit deja viral.

@mariofresh @Johny Romano ♬ Politai – Johny Romano & Connect-R

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.