Alexia Eram nu are o listă prea lungă, însă, este suficient de clară.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Chiar dacă în ultima perioadă nu au mai fost văzuți împreună prea mult, cel mai probabil, este din cauza programului încărcat. Ei bine, până când se lămuresc lucrurile între cei, Alexia Eram și-a alcătuit lista de Crăciun.

Alexia Eram este foarte ambițioasă și determinată și știe mereu ce vrea. Fiica Andreei Esca a moștenit asta de la ea, iar mama sa este cât se poate de mândră. Adolescenta este pe picioarele ei de ceva timp, ba chiar se poate lăuda cu propriul apartament. Deși are tot ce-și poate dori o tânără de vârsta ei, Alexia a întocmit deja lista pentru Moș Crăciun.

Surprinzător sau nu, nimic nu are legătură cu un posibil inel de logodnă sau cu Mario Fresh. În ultima perioadă, influencera a fost văzută din ce în ce mai mult timp singură, iar asta a ridicat o serie de întrebări în rândul fanilor. Chiar dacă ar fi vorba de o despărțire, nici ea și nici Mario nu ar spune nimic despre asta.

@alexiaeram♬ slipping through my fingers – gabut woi

Mario și Alexia Eram au fost separați

În urmă cu câteva săptămâni, atunci când a fost invitat la un podcast, Mario a recunoscut, pentru prima dată, că a avut o perioadă de pauză de la relație. Decizia le-a aparținut amândurora după ce au realizat că sunt toxici unul pentru celălalt. Între timp, lucrurile s-au mai liniștit, iar cuplul a revenit la rutina romantică.

Alexia a recunoscut și ea, de multe ori, că atunci când se implică într-o relație, o faci cu tot sufletul. În ciuda faptului că povestea de iubire îi ocupă majoritatea timpului, influencera nu a uitat nici de proiectele ei profesionale care sunt din ce în ce mai multe. Fiica Andreei Esca le-a promis fanilor o mulțime de suprize la începutul anului viitor.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.