Artistul știe cum să își răsfețe iubita atunci când este cazul

Mario Fresh și Alexia Eram țin aprinsă flacăra dragostei și după câțiva ani de relație. Se pare că artistul știe exact cum să își surprindă iubita exact când aceasta se așteaptă mai puțin.

Cum a fost așteptată la întoarcerea în România

Alexia Eram a fost plecată câteva zile în Barcelona. Influencerița a vrut să îi fie alături fratelui ei care studiază acolo. Fiica Andreei Esca s-a bucurat din plin de această escapadă. A vizitat locuri noi alături de fratele ei, a făcut shopping și s-a relaxat. Alexia nici nu bănuia ce o așteaptă la întoarcerea în România după binemeritata mică vacanță.

Sursa foto: Instagram

Vedeta a fost așteptată de iubitul ei, Mario Fresh cu un trandafir roșu. Gestul romantic a impresionat-o pe influenceriță de-a dreptul. Alexia le-a arătat și fanilor ei din mediul online de ce răsfăț are parte.

Mario Fresh și-a arătat astfel recunoștința și dragostea față de partenera lui. Artistul a dezvăluit recent într-un podcast că Alexia îl copleșește cu dragostea ei. Mai exact, cântărețul a avut o replică neașteptată care a stârnit de altfel, controverse.

Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”, a spus acesta.

Se pare că sentimentele sunt la fel de puternice din ambele părți. Drept dovadă, după 5 ani de relație, Mario Fresh face încă astfel de gesturi romantice.

Au fost la un pas de despărțire

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații legate de o posibilă despărțire a celor doi. De altfel, Mario Fresh a făcut recent lumină în acest sens. Artistul a dezvăluit că vara trecută el și Alexia au stat separați mai bine de două luni. Din fericire, dragostea lor puternică i-a adus din nou împreună.

Mario și Alexia nu locuiesc împreună însă cu toate acestea petrec destul de mult timp alături. Influencerița doarme uneori la iubitul ei, precum și invers.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.