Reclamă
Reclamă

Mario Fresh a fost în centrul atenției de mic. Încă de pe vremea în care urca pe scenele concursurilor de talente și până în prezent, viața a continuat să îl surprindă. Desigur, nu mereu în cel mai plăcut mod, iar despre evenimentele nefericite a vorbit chiar recent.

Mario Fresh se numără printre idolii generației noi. Artistul a muncit pentru visul lui, iar acum este exact în punctul în care și-a dorit mereu să fie. Deși are o vârstă fragedă, până acum, iubitul Alexiei a primit multe lecții de viață, unele chiar foarte dure.

Mario Fresh nu a fost deloc scutit de episoadele neplăcute. Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor să depășească anumite momente, artistul consideră că asta l-a ajutat să fie persoana puternică din prezent. Mai mereu, atunci când este în fața fanilor, artistul afișează un zâmbet larg, dar nu mulți știu că a fost la un pas de moarte.

Mario Fresh a fost la un pas de moarte. Artistul a suferit un accident cumplit. „M-am tăiat tot”
Social Media

Mario Fresh: „M-am tăiat tot”

Totul se întâmpla pe vremea când Mario era un copil. La vârsta de 8 ani, acesta și-a văzut moartea cu ochii după ce a suferit un accident foarte grav cu bicicleta. Fără voia lui, artistul și-a speriat familia care l-a transportat de urgență la spital. Medicii s-au îngrijorat enorm pentru starea lui de sănătate. Mai ales că nu mai avea deloc sânge când a ajuns pe patul de spital.

Reclamă

„La 8 ani era să mor. Am intrat cu bicicleta într-o vitrină de 2 metri, m-am tăiat tot. M-am dus la spital, nu mai aveam sânge-n mine. Am o aură foarte bună, momentan. Sunt foarte ok cu viața mea, cu tot ce mi se întâmplă.”

Accidentul cu bicicleta a fost un episod din care Mario Fresh a învățat foarte multe. Artistul este foarte atent la tot ceea ce se întâmplă în trafic și știe că viața are mereu prioritate. În continuare, acesta este pasionat de mașinile cu mulți cai putere, dar nu a întrecut niciodată măsura. Iubitul Alexiei Eram este un șofer responsabil și, oricât de mare ar fi tentația la volanului bolidului pe care îl are, se menține în limitele legale.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro