Frumusețea Alexiei Eram i-a înnebunit pe bărbații din Dubai, așa că nu este de mirare că a fost abordată de ei.

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când erau doar niște puști. Timpul a trecut și viteza luminii și, contrar așteptării multora, cuplul este mai sudat ca niciodată. 

CITEȘTE ȘI Ce mașină are Alexia Eram. Fiica Andreei Esca nu a aruncat deloc banii pe bolizi cu mulți cai putere

Între Alexia Eram și Mario Fresh flacăra iubirii este mai aprinsă ca niciodată. Tinerii se iubesc pătimaș și, în ciuda tuturor speculaților, se pare că le merge din ce în ce mai bine. Fiica Andreei Esca și artistul sunt împreună de șase ani, așa că toată lumea așteaptă să facă pasul cel mare.

Mario Fresh i-a oferit partenerei sale un inel, dar se pare că nu este cel de logodnă. Mai degrabă, bijuteria este una de promisiune. Artistul a vrut să se asigure că, orice s-ar întâmpla, frumoasa Alexia va rămâne lângă el. Și chiar asta s-a întâmplat.

Cei doi sunt mai uniți ca niciodată și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Alexia și Mario se înțeleg foarte bine și, cel mai important, rezonează pe toate planurile. Cuplul are de gând să dezvolte multe afaceri împreună și se pare că primii pași au fost făcuți la începutul acestui an.

Alexia Eram, abordată de un bărbat în vârstă în Dubai. Mario Fresh nu a știut nimic până acum
Social media

Alexia Eram, „vânată” de bărbații bogați din Dubai

În ianuarie, Alexia Eram și Mario Fresh au mers în Dubai. Fiica Andreei Esca a plecat înainte și a avut suficient timp la dispoziție pentru a se distra cu sora lui Mario. Într-o seară, în timp ce se aflau la barul hotelului unde erau cazate, cele două au fost abordate de un domn mult mai în vârstă.

Abia acum, în unul dintre episoadele „Minte-mă frumos!”, Alexia a povestit cum s-a întâmplat totul. Bărbatul le-a remarcat pe cele două, mai ales că ambele sunt extrem de frumoase. Aceasta s-a oferit să le servească cu un prosecco, dar Alexia a refuzat vehement.

A fost pentru prima dată când Mario a auzit povestea, dar nu și-a făcut griji. Artistul știa că, atâta timp cât este cu sora lui, nimic rău nu se poate întâmpla.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.