Alexia Eram este foarte cumpătată atunci când vine vorba de investiții, mai ales când la mijloc sunt banii munciți cu greu de ea.

Anul acesta, Alexia Eram a reușit să își împlinească una dintre cele mai mari dorințe. Influencera a devenit șoferită cu acte-n regulă și face senzație în trafic. Și cum fiecărui șofer îi stă bine la volanul propriei mașini, la fel s-a întâmplat și în cazul iubitei lui Mario Fresh. 

CITEȘTE ȘI Alexia Eram nu are de gând să preia afacerile familiei. „Iubesc să fiu în lumina reflectoarelor”

Alexia Eram a muncit pentru tot ceea ce are în prezent. Anul acesta, șatena și-a dorit să obțină permisul de conducere. Vedeta a încercat să facă școala de șoferi de mai multe ori, dar niciodată nu s-a ținut de ea până la capăt. Până în vară, când a realizat că propria mașină i-ar ușura enorm viața.

În vară, Alexia a absolvit facultatea din Anglia și a obținut și permisul din prima. Iubita lui Mario Fresh nu s-a grăbit să își ia mașină, ci a cântărit foarte bine decizia. Deși banii nu au fost niciodată o problemă, spre uimirea tuturor, Alexia nu a aruncat cu ei pe o mașină.

Ce mașină are Alexia Eram. Fiica Andreei Esca nu a aruncat deloc banii pe bolizi cu mulți cai putere
Instagram

Alexia Eram, cu semnul de începător pe parbriz

Poate că mulți dintre cei care o urmăresc se așteptau ca acesta să facă furori la volanul unui bolid. Alexia Eram nu a plănuit niciodată să îi facă concurență iubitului ei, așa că mașina sa este una cât se poate de normală. Chair dacă pare greu de crezut, fiica Andreei Esca conduce, momentan, un Golf 4.

Alexia și Mario Fresh s-au filmat în timp ce erau într-o spălătorie auto cu mașina. Ca un adevărat gentleman, Mario s-a oferit să spele autoturismul iubitei sale. Cel mai probabil, acel Golf 4 este doar o variantă de început, până când Alexia va căpăta încredere să conducă mașini mult mai puternice în traficul din București.

Fiind începătoare, fiica Andreei Esca este foarte prudentă la volan și nu face nicio „nebunie” în trafic. În schimb, Mario stăpânește extrem de bine arta șofatului. Drept dovadă, artistul are în dotare un adevărat bolid.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.