Alexia Eram muncește zilnic pentru a scăpa de eticheta „fiica Andreei Esca”.

Alexia Eram a absolvit facultate cu câteva săptămâni în urmă și deja știe cum va arăta viitorul ei. Deși mulți se așteptau ca fiica Andreei să moștenească afacerile familiei, se pare că aceasta are alte planuri.

Alexia Eram a muncit constant până a reușit să creeze un brand puternic din numele ei. Vedeta este una dintre cele mai urmărite adolescente din online-ul românesc. Iubita lui Mario Fresh are mare grijă ce postează și, până acum, a stat departe de toate scandalurile. Se pare că aceasta are un motiv foarte bun pentru care vrea ca imaginea ei sa fie una „curată”.

Alexia este independentă financiar de la o vârstă destul de mică. Încă de când și-a făcut debutul în lumea online-ului, aceasta și-a stabilit niște ținte fixe. Banii nu au încetat nici ei să apară, iar, la scurt timp, vedeta a devenit una dintre cele mai bine plătite prezențe de pe Instagram.

Alexia Eram a dat dovadă de chibzuință în ceea ce privește partea financiară. Iubita lui Mario Fresh nu a aruncat deloc cu banii în stânga și în drepta. Din contră. Alexia și-a făcut economii serioase și, astfel, anul trecut a reușit să își cumpere propriul apartament.

Alexia Eram nu are de gând să preia afacerile familiei. „Iubesc să fiu în lumina reflectoarelor”
Instagram

Alexia Eram iubește să fie în centrul atenției

Fanii vedetei sigur au observat că acesteia îi place foarte mult să fie pe picioarele ei. Influencera apelează și la părinți, dar doar atunci când este vorba de a le cere un sfat. Când vine vorba de partea financiară, Alexia a renunțat demult la a le mai cere bani.

Nici în viitor, aceasta nu are de gând să meargă pe traiectoria deja bătătorită de ai ei. Tatăl Alexiei este un om de afaceri de succes, dar Alexia nici nu se gândește să gestioneze business-urile lui. Iubita lui Mario Fresh vrea să îmbine viața în lumina reflectoarelor cu o afacere pe care și-o va deschide singură.

„Vreau să continui pe partea de social media cu toate proiectele pe care le am, momentan. Vreau să evoluez pe toate planurile astea. Vreau să-mi deschid și eu ceva, încă nu știu. Pe partea afacerii lui tata, nu cred că o să fac asta. Iubesc să fiu în lumina reflectoarelor”, a recunoscut Alexia Eram.

 

@revistaego.ro Fiica Andreei Esca nu vrea să preia afacerile familiei. Alexia Eram: „Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint” – link in bio pentru interviul complet! #alexiaeram #andreeaesca #interviu #EGOromania #ego #vedeteromania #vedete ♬ sunet original – www.EGO.ro

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.