A vrut să demonstreze că știe să gătească, însă a reușit contrariul. Mario Fresh le-a trezit amintiri neplăcute celor trei jurați de la „Chefi la Cuțite”

Mario Fresh a dat-o în bară de data aceasta! A încercat să își demonstreze abilitățile de bucătar, însă rezultatul nu a fost cel așteptat. Artisul a acceptat să participe la „Chefi la cuțite”, iar cei trei chefi nu l-au cruțat deloc atunci când a venit vorba de critici.

Emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a ajuns deja la a 8-a ediție. Spectatorilor le-au fost pregătite suprize peste surprize, așadar se anunță un sezon foarte interesant.

O apariție neobișnuită în cadrul emisiunii a fost Mario Fresh. Cântărețul a încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați cu talentul său în bucătărie, însă a reușit în final să le trezească amintiri neplăcute. În timp ce gustau ce le-a pregătit artistul, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au discutat despre ce preparate nu suportă să mănânce.

„Voi observați că fiecare dintre noi are o rețetă pe care o dă imediat la o parte, fiindcă i se ridică părul pe spate?!”, a început chef Florin discuția.

Din câte se pare, fiecare dintre jurați își are propriile mâncăruri pe care nu le suportă. Acest lucru este neașteptat, în special datorită faptului că întreaga lor carieră este bazată pe mâncare.

Chef Scărlătescu are o problemă cu un preparat dulce, și anume clătitele, în timp ce ceilalți doi jurați au ales două feluri de mâncare sărată. Florin Dumitrescu nu suportă pastele cu brânză, iar chef Sorin Bontea nu se dă în vânt după puiul cu smântână.

Mario Fresh a dat-o în bară în bucătărie! Jurații de la „Chefi la Cuțite” l-au criticat dur

Mario Fresh a fost criticat de jurații „Chefi la cuțite”

Mario Fresh nu l-a nimerit deloc, așadar, pe chef Bontea. Cântărețul a ales să pregătească pui cu smântână și o garnitură de orez. Preparatul lui a fost lipsit de gust, toți chefii fiind de acord cu faptul că mai avea nevoie de sare.

„Zici că e mâncare de bolnavi”, a apreciat chef Scărlătescu.

Distribuie