Jador și Mario Fresh au fost împreună cu Alexia Eram și Lino Golden la mare. Weekend-ul trecut, cei patru au decis să meargă la mare, pentru a se distra. Nu puteau merge în Mamaia fără a da și printr-un club de fițe de acolo. Lino Golden a plecat mult mai devreme, iar ei au au avut parte apoi de o experință groaznică.

Jador și Mario Fresh  au fost atacați de câțiva indivizi. Chiar dacă scandalul a pornit de la Jador, Mario Fresh a avut de suferit. Cearta se pare că nu ar fi pornit din seara respectivă. Cele două grupuri s-ar mai fi întâlnit și cu o seară înainte. Odată ce s-au revăzut în club, spiritele s-au încins și a început scandalul. În imagini se vede clar cu Mario Fresh încearcă să-l facă pe Jador să plece; manelistul fiind și cel care a dat primul pumn.

Vloggerițele, Reea și Tina, au susținut că totul ar fi pornit de la faptul că Jador a refuzat să facă poze. După ce au fost refuzate, fetele s-au dus la masa lor, unde erau mai mulți bărbaț. Aceștia au așteptat să se termine petrecerea pentru a începe scandalul. Cel care nu a avut chiar nicio treabă este Mario Fresh, care era acolo alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Jador și Mario Fresh au fost bătuți într-un club din Mamaia

„Fetele au cerut să facă o poză și Jador ar fi răspuns că nu face poză. El refuză să facă poze. A fost o fază în care un om l-a invitat să cânte la nunta lui și i-a zis ‘Ai tu bani de mine? Doar când îți vinzi un rinichi’. Jador a fost foarte arogant probabil și din cauza anturajului”, au spus Reea și Tina pe vlog.

„Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte tare și de frică s-a ascuns într-un șanț. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns”, au mai spus vloggerițele.