Mariana Moculescu pare mai hotărâtă ca niciodată să-și refacă viața! Fosta soție a lui Horia Moculescu vrea să se căsătorească din nou și speră că-și va găsi jumătatea pe site-urile de matrimoniale. După Revelion, aceasta a luat cu asalt internetul, în căutarea partenerului potrivit!

Mariana Moculescu își caută iubit la matrimoniale

În vara lui 2021, Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, s-a reîntors în țară, după ce în ultimii 5 ani a locuit în Italia. Bruneta s-a întors în România, după ce s-a despărțit de iubitul italian.

Pentru că vrea să renunțe rapid la statutul de femeie singură, ea a decis să se mărite cât mai repede cu putință. Zis și făcut! Vedeta și-a selectat cu atenție pozele sexy și le-a expus pe internet, pentru a atrage cât mai mulți bărbați.

Unul dintre planurile mele pe anul 2022 este să îmi întâlnesc jumătatea, care să îmi fie și cel mai bun prieten din viață, să-mi înțeleagă toate neajunsurile și, de asemenea, să-mi aprobe calitățile și să ne iubim ca doi nebuni.

Mi-aș dori să întâlnesc pe aplicațiile astea care sunt pe Internet o persoană care să mă tolereze și să mă accepte cu trecutul meu și cu prezentul și viitorul. Eu am trecut prin atâtea prin viață și chiar dacă nu l-am întâlnit pe Internet, și l-am întâlnit în realitate, era cu totul altfel în realitate”, a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars.

foto: Facebook

Mariana și Horia Moculescu au făcut pace după 20 de ani

Mariana și Horia Moculescu au divorțat în urmă cu 20 de ani. Ani la rând, cei doi și-au aruncat cuvinte dure, însă în 2020 au reușit să se împace de dragul fiicei lor și să aibă o relație civilizată. Mariana Moculescu a revenit în România, după ce a locuit o vreme în Italia. Fostul ei iubit o supunea la orori greu de imaginat, motiv pentru care a trecut printr-o depresie.

„M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei.

Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală. Depresia este boală.

Acum suntem în relații cordiale. Nidia, fiica noastră, mi-a spus că Horia se simte bine cu sănătatea, nu l-am văzut de când am revenit în țară. Nu mai puteam locui în Italia, mi-era dor de țara mea, de fiica mea. Locuiesc la hotel, momentan”, spunea ea pentru Impact.ro.