În luna decembrie, Horia Moculescu a ajuns la spital, iar fosta soție a vorbit despre problemele de sănătate ale acestuia 

Mariana Moculescu, despre starea de sănătate a fostului soț

Mariana Moculescu a acordat un interviu în cadrul căruia a mărturisit că nu s-a mai văzut cu fostul soț de ceva vreme și că acesta are probleme de sănătate cauzate de vârstă. Horia Moculescu are 84 de ani și luna trecuta a ajuns la spital. Fosta soție a precizat că nu doar vârsta este cauza problemelor de sănătate, ci și fumatul care i-au afectat plămânii, dar și boala de care suferă, TBC-ul. Fosta soție a compozitorului îi dorește sănătate bărbatului, mai ales în aceste momente dificile când problemele de sănătate nu îi dau pace lui Horia Moculescu.

„Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă.
Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click.ro.

Mariana Moculescu, despre starea de sănătate a fostului soț: ,,Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă"
Facebook

În luna decembrie, Horia Moculescu a ajuns la spital din cauza problemele de sănătate pe care le are la plămâni. După ce și-a reveni, acesta a vorbit despre starea sa de sănătate. Deși nu mai fumează de câțiva ani, plămânii au fost afectați de fumatul excesiv. Compozitorul are nevoie de aparatul de oxigen pentru a putea respira cât mai bine. Aparatul de oxigen l-a ajutat pe Horia Moculescu să își revină și astfel a putut pleca din spital.

„Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT.”, a mărturisit Horia Moculescu pentru Antena Stars în ultimele zile din luna decembrie.