Maria Constantin a acceptat una dintre cele mai mari provocări din viața ei. Îndrăgita interpretă a spus „da” emisiunii „Survivor” și a avut ocazia să vadă pe propria piele cum se simte acea competiție. Din fericire sau din păcate, nu a stat prea mult plecată, dar competiția tot și-a pus amprenta asupra ei.

Maria Constantin nu visa, vreodată, ca va ajunge în jungla din Republica Dominicană să lupte pentru supraviețuire. „Surivivor” a fost o adevărată provocare pentru ea, dar și o experiență unică. Vedeta a acceptat să renunțe la confortul ei de acasă pentru a se descurca cu minimul, din toate punctele de vedere.

Maria Constantin nu a stat prea mult în jungla nemiloasă, pentru că a fost eliminată. Totuși, se pare că timpul petrecut acolo a fost suficient pentru ca Republica Dominicană să lase semne în viața interpretei. Așa cum se știe deja, igiena de la „Survivor” este destul de precară și dificil de realizat, iar pentru fete, acesta a fost un mare minus.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Ajunsă în țară după eliminare, Maria Constantin a recunoscut că cel mai mult a avut de suferit părul ei. Blondul Mariei a ridicat multe probleme, iar soarele torid din Republica Dominicană nu i-a făcut deloc bine. Ars și fără nicio șansă de a se reface, Maria s-a văzut nevoită să apeleze la o schimbare de look.

Maria Constantin, prima schimbare de look după „Survivor”. „Începi să semeni cu Bianca Drăgușanu” Arhivă presă

Maria Constantin a luat măsuri pentru situații de criză

Astfel, interpreta a renunțat la blondul pe care îl purta de ani de zile și a optat pentru o culoare naturală. Vedeta a precizat că această schimbare a fost făcută mai mult „de nevoie”.

„A fost nevoie să mă fac blondă, pentru că la Survivor, chiar dacă am stat o săptămână, părul meu s-a distrus, am și tuns foarte mult din el. Stau numai cu tratamente în el, s-a ars foarte rău și nu am ce să-i fac. Ar trebui să mă tund până la gât, acel bob, dar nu vreau.”

Imediat cum a postat imaginea cu noul look, fanii au reacționat. Se pare că mulți dintre ei nu sunt deloc încântați de alegerea artistei și au comparat-o cu Bianca Drăgușanu.

„Semeni perfect cu Dragușanca” sau „Mamă, dar ce desfigurată ești. Ce înseamnă chirugia plastică”, sunt doar câteva dintre replici.