Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Interpreta are în spate o carieră pentru care a muncit necontenit zi și noapte. Acum a ajuns la nivelul la care poate spune că a meritat fiecare sacrificiu. Tocmai de aceea, este foarte strictă când vine vorba de spectacole.

Maria Constantin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista cântă de ani de zile și, în tot acest nu a făcut decât să se perfecționeze. Deși nu este deloc ușor în industria muzicală, iar concurența este una acerbă, Maria are publicul ei care o cheamă la evenimente. Și, ca orice artist conștient de ce poate oferi la un spectacol, interpreta este destul de scumpă la vedere.

Maria Constantin a recunoscut, de curând, că tariful ei este unul destul de justificat, raportat la programul pe care îl oferă. Interpreta merge cu toată formația alături și dovedește că este o profesionistă. Însă, ceea ce nu știu mulți este faptul că aceasta și-a alcătuit spectacole pentru toate buzunarele și nevoile.

Câți bani cere Maria Constantin la un spectacol. „Nu am de ce să mă justific” social media

Maria Constantin are agenda plină de evenimente

Astfel, dacă vrei să îți cânte Maria Constantin la un eveniment, potrivit celor de la playtech.ro, trebuie să scoți din buzunar între 1500 și 8000 de euro. Primul preț este pentru cei care vor un spectacol mai mic ca și durată, iar cel de-al doilea este pentru un program care durează toată noaptea.

„Fiecare este liber să comenteze ce vrea. Tariful îl poate afla oricine pentru că mă pot suna personal. Oricine poate să afle tariful, iar el este decis și în funcție de zona în care este evenimentul. Poate să fie diferit”, a mărturisit Maria Constantin, pentru WOWbiz.ro.

Vedeta a participat anul acesta la „Survivor”, însă parcursul ei în competiție nu a fost unul de lungă durată. Se pare că publicul nu a rezonat deloc cu ea și au trimis-o direct la eliminare.