Nu mai este mult până când Maria Constantin va ajunge, din nou, în fața altarului. Mai exact, în vara anului viitor artista și partenerul său își vor uni destinele în mod oficial. Iar până la marele eveniment cântăreața vrea să ajungă într-o formă de zile mare, așa că s-a pus pe treabă. Își dorește o super siluetă și pătrățele și lucrează din greu la asta.

Ca orice mireasă, Maria Constantin vrea să fie în cea mai bună formă în ziua nunții sale. Așa că a început să se pregătească din timp. A pus stop răsfățurilor culinare și s-a apucat de sală și de lupte. Vedeta își dorește să obțină o siluetă de invidiat și vrea ca până la nuntă să se poată lauda cu un abdomen plin de pătrățele.

Cântăreața este foarte determinată și nu vrea să facă nicio excepție. Salatele sunt prietenul ei cel mai bun până de Crăciun. Doar atunci va închide ochii și se va răsfăța cu preparate tradiționale.

„M-am apucat de sală, m-am apucat de lupte, de kempo, cu prietenul meu Radu Sensei. Mă simt super bine. Nu credeam că o să-mi placă genul acesta de sport. Deși eu mică fiind am fost cam băiețoasă, mă regăsesc cumva. Vreau să fiu super fit, super slim, cu pătrățelele la purtător, o să fie ok.

Pe masa de 1 Decembrie nu se vor regăsi preparate tradiționale. Ideea că încerc să mă mai abțin puțin… Pentru că știu că de Crăciun și de Revelion voi bate în extreme și nu este cazul ca de 1 Decembrie s-o forțăm așa prea repede. Da, mă bazez pe salate”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin e pusă pe treabă și vrea o super transformare până la nuntă! „Cu pătrățelele la purtător…” Social media

Maria Constantin, pregătiri de nuntă

De mai bine de trei ani, Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu. Relația celor doi este înfloritoare și anul viitor va avea loc și nunta. Artista deja a început să pună lucrurile la punct, iar de această dată nu mai vrea o nuntă clasică. Își dorește o nuntă inedită, care să nu respecte tradițiile și să nu se încadreze în șablonul clasic.

„Sfârșitul lunii iulie sau august, n-am stabilit încă locația. Dar oricum va fi în cursul săptămânii, deci nu mă grăbesc s-o stabilesc prea repede. Știu exact ce vreau, unde vreau, deci e liber că oricum facem în cursul săptămânii. O să fie ceva inedit, pentru că nunta va fi white party. Undeva afară cu soare, căldură, shoturi și tot ceea ce trebuie, purceluși la grătar, pe românesc!

Le-am respectat eu de două ori (n.r. tradițiile) până acum și n-a fost de bine. Lasă, că nu e după asta! Hai să facem diferit, e petrecere, nu este nuntă. E o petrecere între prieteni, cei mai apropiați prieteni cu care ne-am frecventat noi și ne-am întâlnit în ultimii trei ani.”, a declarat Maria Constantin, potrivit cancan.ro.