Margherita din Clejani, o noua gafa! Fiica Clejanilor s-a obisnuit sa fie in centrul atentiei prin comportamentul ei socant, iar acum pare ca nu vrea sa mai renunte la vizibilitate. In urma cu ceva timp, tanara a fost surprinsa sub influenta substantelor interzise. Din cauza starii in care se afla a cauzat si un accident de circulatie. Tanara a intrat in vizorul politiei dupa ce a intrat intr-o masina parcata regulamentar.

Reclamă

De acolo a izbucnit un adevarat scandal. Atitudinea ostila afisata de Margherita a facut-o pe tanara sa tina prima pagina a ziarelor. Viorica si Ionita i-au luat apararea fiicei lor, dar mai rau au facut. Atentia romanilor s-a indreptat catre familia Clejanilor, iar intimitatea acestora a avut de suferit. Acum, cand toti ochii sunt atintiti spre Margherita, tanara nu poate sa se abtina din a face noi boacane.

De data aceasta, Marga si-a atras numeroase critici. Tânăara a ales sa faca o sedinta foto mai… inedita! Fiica Clejanilor s-a cățărat în miez de noapte pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției. Acest gest a atras furia comunitatii crestin-ortodoxe, care a pus-o la colt pe Margherita. Gestul ei a fost vazut drept unul de sfidare fata de valorile patriei romanesti. Redam mai jos cateva reactii la fotografia tinerei din Clejani:

Reclamă

„Să ne rugăm pentru ea! Să o lumineze Dumnezeu! E e rătăcită rău săraca!Doamne, ai milă de ea!”
„O analfabetă cu aere de vedetă, Margherita de la Clejani, s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției aducând o gravă atingere valorilor noastre naționale creștin-ortodoxe.”

Ce planuri de viitor are Margherita din Clejani

Dupa uriasa expunere mediatica de dupa accident, Margherita si-a schimbat prioritatile. Tanara din Clejani a lasat muzica pe locul doi si a ales sa se concentreze pe moda.  Tânăra a dezvaluit ca timpul petrecut in atelierul de croitorie o face cea mai fericita. Fiica Clejanilor a dezvăluit că a urmat niște cursuri în domeniu, iar acum este consultant fashion pentru bărbați. De asemenea, a mai subliniat că va face mereu ceea ce va benefic pentru ea, indiferent de ceea ce cred ceilalți.