Margherita din Clejani, notă incredibilă la BAC! Nu te așteptai:

margherita din clejani

Margherita din Clejani a sustinut examenul maturitatii in 2012. Tanara femeie nu a fost multumita de nota obtinuta asa ca a facut contestatie. Din pacate, aceasta nu a imbunatatit situatia. Viorica si Ionita au fost suparati nevoie mare cand au aflat cum s-a descurcat fiica lor. Mai ales ca i-au oferit toate conditiile pentru a invata. Din fericire pentru ea, timpul a trecut si multi uitasera ce a facut fiica Clejanilor in urma cu 8 ani.

Media de la BAC obtinuta de Margherita din Clejani nu doar ca e mica, nu este nici macar de trecere. Cand s-au afisat rezultatele dezastruoase, tanara a facut mare taraboi. Aceasta a declarat ca notele nu sunt corecte si ca va face contestatie. Asta pentru ca, potrivit ei, chiar invatatase foarte mult pentru acest examen import. Nu s-a mai putut face nimic in acel moment pentru fiica lautarilor, bacul era deja bicat.

Nota de la BAC a Margheritei

5,98. Aceasta este nota finala obtinuta de Margherita din Clejani. Nici pe departe o nota muncita, asa cum tanara se laudase. Fiica lautarilor a avut un adevarat soc atunci cand a vazut cum s-a descurcat la cele 3 materii la care a dat proba scrisa. Din pacate, Marga a avut 6,4 la Limba și Literatura Română, 5,2 la Istorie și 6,35 la Geografie. Nimeni nu credea ca fata va obtine niste note atat de mici. Viorica si Ionita s-au suparat foarte mult pe fiica lor, dar fapta era deja consumata.

“Sunt foarte foarte supărată şi am făcut contestaţie la Bac şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest Bac din 2012. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani eu am învăţat în câteve luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele.”, povestea Margherita din Clejani, în 2012, potrivit celor de la cancan.ro.

Donald Trump/ Sursă: Getty/ express..co.uk

Donald Trump ar fi numit-o pe Theresa May „slabă”, iar pe Merkel „stupidă”

Zodia care va câștigă o avere! Acești nativi dau lovitura în august!