Margherita a fost implicata intr-un scandal de proportie in urma cu o luna. Pe 23 mai, fata Clejanilor lovea o masina parcata regulamentar. Politia a ajuns la fata locului și a testat-o pe vedeta. Daca etilotestul a iesit negativ, rezultatul DrugTestului a fost pozitiv. De aici a izbucnit un adevarat scandal. Margherita a fost acuzata ca foloseste substante interzise, iar intreaga familie din Clejani a intrat in atentia publicului.

Romanii au taxat-o dur pe Marga! Scandalul nu s-a oprit la ea, caci si Viorica a facut gesturi socante pentru a isi apara fiica. Artista a aruncat cu lapte si apa in jurnalistii stransi in fata casei sale. Mai temperat, Ionita a incercat sa explica comportamentul femeilor din familia lui. La o luna de la izbucnirea scandalului, Margherita reapare in atentia publicului cu o declaratie incredibila.

Tânăra a marturisit ca presiunea la care a fost supusa i-a facut foarte mult rau. Atentia mass-media asupra ei a impiedicat-o sa se ocupe de proiectele pe care si le dorea. Presiunea publica si mesajele negative i-au afectat starea de spirit fiicei Vioricai, insa Margherita nu s-a lasat invinsa. La o luna de la accident, tanara din Clejani vorbeste despre lucrurile care sunt importante pentru ea, minimizand scandalul in care a fost implicata.

Margherita: „Simt ca sunt un rock star”

”Sunt foarte focusată pe lucrurile mele artistice. Am avut cu toții de suferit din cauza acestei presiuni, dar această poveste nu are caracter public. Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții în aceasta situație. Eu sunt optimistă si pozitivă, nu mă las influențătă de nimeni pentru că șțiu exact ceea ce sunt și ce vreau. M-am focusat foarte tare acum pe proiectul meu. O colecție de haine create de mine, pentru femei și pentru bărbați. Sunt focusată pe artă”, a declarat Margherita de la Clejani, potrivit a1.ro.

”Chiar nu am nicio problemă cu nimeni, eu nu sunt genul de om care sa judece.Este o problemă care mă privește strict pe mine și cu siguranță voi depăși acest moment, atâta timp cât sunt lucruri ireale. Simt ca sunt un rock star. Trăiesc așa precum un rock star. Sunt consultant fashion pentru barbați. Am făcut cursuri. Sunt imună la părerile celorlați. Știu ce pot și ce am, de aceea nu mă interesează părerile”, a precizat artista.”, a mai declarat Margherita