Marcel Toader, cunoscutul om de afacerea murit la vârsta de 56 de ani, la data de 3 august 2019. Această veste a îngrozit multă lume. Cauza decesului a fost un infarct. Era deja cunoscut faptul că bărbatul avea probleme cu inima încă din 2012. În acest an a suferit un alt stop cardiac.

Vestea decesului omului de afaceri a venit ca un trăznet pentru familia acestuia. Recent, se pare că dorește să comunice cu familia lui, căci i-a apărut recent în vis, mamei sale!

 Marcel Toader îi cerea mamei sale un prosop, însă pe lângă acest aspect, un alt lucru straniu s-a întâmplat. Fina acestuia, Diana Bișnicu mărturisește și faptul că mama lui Marcel Toader a avut impresia că fiul ei se află chiar lângă ea.

„Mama nașa l-a visat cred că în urmă cu o săptămână și îi cerea un prosop. S-a trezit la două noaptea și a zis că parcă avea impresia că era lângă ea și nașul îi cerea în vis un prosop, că nu avea cu ce să se șteargă. În acel moment mi-a venit ideea ca pentru prosoapele pe care le voi împărți la parastasul de un an, să fie gravată data anului în care a murit și numele lui. Mi-am dorit acest lucru pentru ca toți cei care vor primi acest prosop, să își aducă aminte de fiecare dată de nașul meu.”, a povestit aceasta.

Marcel Toader transmite semne din lumea de dincolo! Ce i-a transmis acesta mamei sale?

Moartea lui Marcel Toader a fost neașteptată

Evenimentul nefast a marcat-o pe mama acestuia, dar și pe prietenii lui Marcel Toader. Cu toate că a dus o viață tumultoasă, având mai multe căsnicii, mai exact șase la număr, apropiații îi păstrează vie amintirea. Moartea acestuia a venit intempestiv. Bărbatul se afla la masă cu un prieten în județul Ilfov,iar inima i-a cedat. Ajuns imediat, echipajul ambulanței l-au resuscitat timp de 57 de minute, dar a fost în zadar.